Kummin runo ristiäisiin

Nämä ihanat runot ja värssyt sopivat tuleville vanhemmille, vastasyntyneelle, ristiäisiin tai nimenantojuhlaan. Valitse mieleisesi lukijoiden lempirunoista. Tänään juuri etsin netistä runoja ristiäiskorttiin, kun kummipojan ristiäiset ovat viikonloppuna.


Ajattelin laittaa etsinnän satoa tänne, jos siitä jollekin muullekin on hyötyä. Tässä siis jotain: Te jälleen ootte tuntea saaneet onnen sen. Niin pienet kädet tarrautuu .

Rakkaus ja hyvyys ohjatkoon sinua. Suojelusenkelin varjelus olkoon aina turvanasi. Elikkäs olisi tänää ristiäiset ,mutten keksi millään mitään kaunista värssyä korttiin. Olisiko kellään ehdotuksia?


Runo ristiäis kutsukorttiin? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Yritin netistä etsiä, mutta en löytänyt oikein sopivia. Ristiäiset tulossa, kutsukorttiin joku kiva runo.


Kummiksi pyytämisestä 10.

Nämä runot ovat Lapsuuden kultaiset päivät-kirjasta, jonka ovat koonneet Anna- Mari Kaskinen ja Salli Parikka. Olin muuten (tottumattomuuttani) ihan järkyttynyt kun kaikki kastekortitkin oli joko vaaleansinisiä TAI -punaisia, ei mitään neutraalia mutta silti herkkää onnittelukorttia löytynyt ristiäisiin millään! Näköjään tuo kahtiajako lähtee jo pienestä pitäen, vaikkei sillä nyt pikkuvauvojen kohdalla ole yhtään mitään merkitystä.


Enkelin siipien alla on turvallista vaeltaa. Tarvitsisin runoja ristiäiskorttiin. Ohjelma alkoi miehen tervetulopuheella, jonka jälkeen me lausuttiin pojalle isän ja äidin runot. Minusta on tulossa pienen tytön kummi.


Yhteislauna laulettiin Ihme ja kumma miun veljen säestämänä. Sitten esiteltiin kummit ja kastettiin poika meidän yhteisöön (paljastettiin nimi). Tämän jälkeen luettiin tuunatut kummitodistukset kummeille ja . Todella koskettava, Onnea kummilapselle ja vanhemmille sekä kummeille. Kaunis on runo ja kaunis on kukkaasetelmaki. Muistan että joskus mainittit että sun pitäs keksiä jotaki.


Oman lapsen, pienen linnun, kannoin alla sydämen. Nyt on onni täydellinen, syliini saan ottaa sen. Tunnen käden, pienen, hennon, tunnen posken pehmeän. Voisko olla kauniimpaa kuin alku uuden elämän.


Enkelten kosketus harteillaan, on tullut lahjaksi . Samalla lapsen kaulaan laitetaan kummin hankkima kasteristi.

Kastejuhla on perheen oma juhla, jossa tunnelman ei tarvitse olla liian virallinen. Lähtisitkö pienokaisemme kummiksi valaisemaan hänen matkaansa? Hänet lämpöisenä pitäkää sydäntänne vasten. Turvallisuus tärkeää on maailmassa lasten.


Vaippaa ei ole pakko vaihtaa, mutta lapsellisuuksia et saisi kaihtaa. Suu pieni, mikä sua naurattaa? Vauva – Ristiäiset – Nimiäiset. Näin kyselen turhaan lapseltain.


Se on lämmintä maitoa pullollaan. Mikä ilo noin sirriin silmät saa? Jos vähintään kaksi kummeista ei ole ristiäisissä mukana, tarvitaan kaksi muuta henkilöä todistamaan kastetoimitusta. Hän voi esimerkiksi osallistua . Pakilan seurakunnan kastepäivä.


Kaste on Pienen ensimmäinen juhla, ja se kokoaa yhteen omaiset, kummit , sukulaiset ja perheen ystävät. Jokainen lapsi on juhlan arvoinen. Yhdessä voidaan iloita ja voidaan hiljentyä syntymän ihmeen äärelle, joskus myös pohtimaan elämän monimutkaisuutta ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje