Kaukalopussi wallaboo

Värivaihtoehdot löydät suositelluista tuotteista sivun alalaidasta. Soveltuu vastasyntyneestä noin yhteen ikävuoteen asti. Ohut turvakaukalon lämpöpussi voi olla neulottu tai fleece-pintainen. Turvaistuimen lämpöpussissa on hyvä olla reiät istuimen ja kaukalon kiinnitysvaljaille. Laadukkaita turvakaukalon lämpöpusseja valmistavat esim.


Käytännöllinen, lämmin, nätti. Saa pään puolesta myös neppareilla kiinni. Ja en mä ainakaan vauvaa toppapuvussa kaukalopussiin sulje vaan sisävaatteissa sinne sujautan :D pipo ja hanskat vaan päälle. Onkohan tää kaukalopussi tarpeeksi suojaisa pienelle vauvalle. Wallaboo kaukalopussi , onko hyvä?


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Punainen Leijona: Hitti vai huti: turvakaukalon lämpöpussi punainenleijona. Välimuistissa Samankaltaisia 1. Siinä on vetoketjut molemmin puolin, joten sen saa ehkä vähän kivemmin auki ja sinne on helpompi laittaa vauva.


Eisbärchen taas oli huomattavasti . Kaukalopussi tekee vauvan matkustamisesta kylmällä säällä mukavaa. Voit käyttää sitä turvakaukalossa, kantokassissa tai rattaissa pitämässä vauvasi lämpimänä. Yläosasta saa tehtyä hupun. Lämpöpussissa on aukot valjaita varten. No minä sit tilasin ton eiserbächin.


Oli halvempikin ja vaikutti paremmalta. Toivotaan että on hyvä ja ajaa asiansa. Helpottaa varmasti kaupassa käyntejä ja muita reissuja kun ei tarvitse kuin laittaa vaaveli kaukaloon ja menoks. Pienille vauvoille halutaan luoda lämmin, pehmeä ja turvallinen ympäristö tinkimättä kuitenkaan hyvästä ulkonäöstä.


Ollut meillä käytössä kahdella lapsella, yhteensä n. Kun auto lämpenee voi makuupussin kätevästi avata jolloin vauvalle ei tule kuuma. Turvakaukalolämpöpussin avulla vauvan kanssa matkustaminen on mukavampaa. Tätä varten olen ajatellut hankkia lämpöpussin turvakaukaloon.


Vauva on voitu kuljettaa sisävaatteissa (nyt kylmemmällä fleecevaatteissa) ja pussi on pitänyt hänet lämpimänä. Suosittelen ehdottomasti kaukaloon eisbärchen kaukalopussia. D yks parhaista hankinnoista kevättalvella oli just tuo kaukalopussi ! Meillä on käytössä keväisin wallaboo merkkinen lämpöpussi joka on siis hieman kevyempi :) Talvella on sitten tietysti topattu lämpöpussi. Rakastuin ensisilmäyksellä näihin pusseihin sillä lapselle ei tarvitse sen alle pukea mitään muuta kuin tossut, hanskat ja pipo! Kiireessäkin on siis helppo vain nopeasti . Kun keväällä kävimme Turun Ozbabyssa vaunu- ja turvakaukalo-ostoksilla, myyjä esitteli ja suositteli meille myös turvakaukaloon (miksei vaunuihinkin) laitettavaa lämpöpussia.


Ajatus siitä, että säästyy aikaa ja vaivaa ja monta pukemista pienen lapsen . Löytyykö joltakin kokemuksia tästä pussista? Entäpä minulle täysin vieraan merkin Kaiserin kaukalopussi ? Myydään siistissä käytetyssä kunnossa oleva wallaboon musta kaukalopussi. Nouto rauhankadulta turusta. Kertokaahan kokeneemmat kannattaako lämpöpussi hankkia vauvan turvakaukaloon?


Olen katsonut tällaista mallia. Miinusta: No esimerkiksi kerran neuvolaan lähtiessä oli hieman haastellista, kun satoi kaatamalla vettä ja yritti yhdellä kädellä pitää sateenvarjoa kaukalossa istuvan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje