Katukiekko maalivahdin varusteet

Maalivahtisetti pihapeleihin. Sisältää patjat, räpylän ja kilven Soveltuu 130- 1cm. Kanada Street katukiekko maalivahdinsetti. Lisää vertailuunNäytä tuotevertailuPoista vertailusta.


CCM Street Hockey JR maalivahdinsetti.

Patjat on vahvistettu alhaalta, jotta ne kestäisivät paremmin kulutusta. Päälimateriaali vahvaa polyesteriä ja täyte hyvin pehmentävää polyurethane foamia. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Patjat on muotoiltu hyvin istuviksi ja vahvistettu alhaalta, jotta ne kestävät kulutusta. Päällysmateriaali on polyesteria ja sisus pehmentävää polyurethane foamia.


Suojuksia suositellaan vain katulätkään, . Sopii pallolla ja pehmeällä kiekolla pelaamiseen.

Jääkiekkovarusteet ja Jääkiekkovaatteet netistä edullisesti. Streethockey- varusteet eli katukiekko - varusteet löydät XXL. Meiltä löydät laajan valikoiman ja extraedulliset hinnat. Varusteet jääkiekkoon, rullakiekkoon, rullaluisteluun ja Golfiin! Pakkauksessa polvisuojat, räpylä ja kilpi.


Suuren säätövaran vuoksi sopii sekä lapsen että aikuisen päähän. Kevyt, taitettava muovimaali piha- ja sisäpeleihin. Taittomekanismin ansiosta vie vain vähän. Ostoskori Korisi on tyhjä.


Edge salibandymaalivahdin kypärä. Ryminää kaukalossa ja varustekassi järjestyksessä - tutustu uutuuksiin ja päivitä varusteet! Istuvien luistimien sekä toimivien varusteiden avulla pystyt keskittymään. Reebok premer pro - räpylä, käytetty. CCM e-flex 5sr -räpylä, käytetty.


Pelaajien varustuksessa ovat pakollisia kypärä sekä hanskat.

Suosittelemme lisäksi alasuojan sekä polvisuojien käyttöä. Myös muut suojat ovat sallittuja. Kentällä on jääkiekon tapaan maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa.


Luistimia lukuun ottamatta maalivahdeilla on oltava täysi jääkiekkomaalivahdin varustus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje