Granaattiomena resepti

Monet ravintotutkijat ovat valmiita lisäämään granaattiomenan niin kutsuttujen superruokien listalle, koska se runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja. Rubiininpunainen granaattiomena koristaa kakut mutta sopii mainiosti myös salaatteihin, couscousiin ja juomiin. Granaattiomena sopii syötäväksi sellaisenaan, mehuksi, salaatteja . Katso ideat trendiherkun käyttöön!


KATSO RESEPTI : Meksikolainen joulusalaatti.

Tee näin: Ota avuksesi terävä veitsi, paina se varoen hedelmän kuoren läpi ja koko hedelmän ympäri – painamatta sitä kuitenkaan itse hedelmän läpi. Kun olet tehnyt koko hedelmän ympäri kulkevan viillon, ujuta sormet kuorenpuolikkaiden väliin ja revi puolet . Viittaan siis lähinnä noihin siemeniin, tai tarkennettuna siihen tuskaan mikä niiden irrottamiseen liittyy. Aiemmin olen käyttänyt monille varmaankin tuttua mäiski-kauhalla-kuoripuolelle - tekniikkaa, mikä on kyllä tehokas, mutta yleensä suurin osa siemenistä . Näin valmistuu täydellinen salaatti joulupöytään: Viipaloi granaattiomena ja irrottele sen siemenet talteen.


Rouhi pähkinät karkeasti ja paahda ne kevyesti pannulla. Lohko juusto ja paista lohkot kevyesti öljyssä pannulla molemmin puolin. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.

Revi isot lehdet pienemmiksi paloiksi vadille. Ravintosisällöltään hyvän granaattiomenan siemenet sopivat salaatteihin, jälkiruokiin ja myös lämpimien ruokien koristeelliseksi lisäksi. Lehti- ja punakaalit saavat salaatissa seurakseen kausihedelmiä eli appelsiineja ja granaattiomenan siemeniä. Lisää kuorrutetta jäähtyneiden muffinien päälle joko lusikalla, veitsellä tai pursotinpussin avulla. Voit lisäksi koristella muffinit halutessasi granaattiomenan siemenillä.


Jos haluaa joulun jälkiruokahommat kuntoon ilman stressiä, Eton mess on varma valinta. Tämä resepti on täydellinen yhdistelmä rapeita marenkeja, rouskuvan raikkaita granaattiomena siemeniä, mausteisia piparimuruja ja ilmavaa vaahtoa. Marengit voi tehdä valmiiksi joulua varten vaikka nyt, kunhan ne . Nosta liivatelehdet kylmään veteen minuutiksi.


Aseta kulhon päälle siivilä ja naputtele granaattiomenan siemenet mehuineen siivilään niin, että mehu valuu siivilästä . Ainesosat: Marenkipohja: kananmunan valkuaista dl sokeria tl sitruunamehua tl Maizena-maissitärkkelystä. Lisää kokemuksiani granaattiomenasta ja sen terveysvaikutuksista voit lukea täältä. Tässä vielä ”vasta-alkajille” resepti helppoon ja todella raikkaaseen granaattiomenarahkaan.


Jos parin vuoden takainen vuoden takainen kollektiivinen hurahdus on lehtikaali, viime vuoden nousija oli granaattiomena. Lehtikaalin mittakaavaa se ei tosin saavuttanut. Vastaavaa raaka-ainehurahdusta, jossa täydellisestä tuntemattomuudesta ponnistava raaka-aine löytyy hetkessä pienimpiä kauppoja. Sellaisen roolin se on saanut myös omassa keittiössäni, sillä olen suorastaan hullaantunut granaattiomenan pirskahtelevan happamaan .

Vaihtoehtoisesti voi tietenkin vaihdella marjoja, hedelmiä. Kaikki eivät tykkää granaattiomenan siemenistä kovuutensä vuoksi. Minusta on kivaa pureksittavaa.


Ja mikä vitamiinipommi;o)) Gluteeniton, kananmunaton, kasvisruoka. Yksinkertaisista aineksista valmistuu tyylikäs salaatti alkuruoaksi. Toivoin Kinuskikissalta granaattiomena reseptiä , koska semmoisia ei ole paljoa.


Kuitenkin kinuskikissa haastoi minut kehittelemään granaattiomena reseptin. Joten aloin vain ideoimaan ja toteuttamaan. Käytin ihan vain tavallista .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje