Whirlpool 6th sense pyykinpesukone

Whirlpool Pyykinpesukone käyttöopas. Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Tarvikkeet kodinkoneisiin. Sanat whirlpool ja laatu eivät yleensä sovi samaan lauseeseen. Meillä on uusi 6:th sense-mallinen pesukone , ja jättää pesuainetabletit aina puoliksi liuoittamatta eikä pese haarukoita ja veitsiä ikinä puhtaaksi.


Ostin astianpesukoneen ADPU761WH eli edellä mainittu 6th sense.

Päältä täytettävä pesukone kg:n kapasitetilla. SENSE sensoritekniikka optimoi resurssien käytön pesuohjelman mukaan säästäen energiaa ja aikaa pesuohjelmassa. Nopea, vain min kestävä Päivittäispesuohjelma. Helppokäyttöinen ja selkeä elektroninen ohjauspaneeli, jossa jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö ja . Markkinoiden nopein päivittäispesuohjelma, 40C vain minuuttia.


TH SENSE -tekniikan ansiosta pesukone sovittaa pesuohjelman automaattisesti pyykin määrään nähden. Resurssien käyttö optimoituu ja energiaa, vettä ja aikaa käytetään pienin mahdollinen . Suuren täyttömäärän ja 6th sense -sensoritekniikan ansiosta pesukone pesee suuremmat ja pienemmät pyykkimäärät puhtaaksi . Hiljainen induktiomoottori.

Monipuoliset ohjelmat mm. COLORS ohjelmat ja nopea päivittäispesu min. Ei toimintatestattu, palautusoikeus.


Pesukone laskee veden lämpötilaa ottamalla kylmää vettä varsinaisen pesun lopussa ennen tyhjennystä. Energiankulutuksen oletusohjelmat. Ohjelman kesto mukautetaan . Varaa ja nouda valitsemastasi 8 . Iso digitaalinen näyttö ohjauspaneelissa tekee pesuohjelman asettamisesta ja seuraamisesta helppoa. Eco-energiansäästöohjelma sekä erilaisia väriohjelmia.


SENSE -sensoritekniikka optimoi veden- ja energiankulutuksen sekä pesuajan pyykkimäärän mukaan. Maailman suurimman kodinkonevalmistajan uniikilla Zen- suoravetomoottorilla varustettu päältä täytettävä pesukone on markkinoiden hiljaisin kodin tehopyykkäri. Sense -tekniikka säätää . Toimii ja pesee hyvin, puhdistettu ennen myyntiä.


Ainoa varsinainen vika on kyljessä oleva kevyt lommo,. Halvin hinta 2€ (3€ toimituskuluineen). Pesukoneen pesutekniikka mahdollistaa loistavan pesutuloksen yhtä hellästi kuin pyykinpesu käsin.


Hiiliharjattomalla moottorilla varustettu 7kg :n pesukone , jossa on selkeä ohjauspaneeli symboleilla sekä suuri näyttö. Näyttö näyttää valitun ohjelman, lämpötilan, ohjelman keston ja valitut lisävalinnat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje