Tupaswilla

Meillä on Suomen suurin ja paras savusauna, metsää, jossa pääset ajamaan vanhoilla armeijan menopeleillä sekä tukevat hirsirunkoiset tuvat, joissa järjestää juhlia. Saunominen maailman suurimmassa savusaunassa on ainutlaatuinen kokemus. Jopa 1ihmistä mahtuu saunomaan yhdessä Mahtisaunaan.


Kokeile myös turvehoitoa savusaunassa – se on rentouttavaa ja hauskaa. Sävellys ja sanoitus Pentti Vanhamäki.

Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Yritys toimii Juhlapalvelut -toimialalla. Paremman olon perinnekylä. Tapahtumamme ja tarinamme kumpuavat syvältä suomalaisesta voimasta.


Meillä voit nauttia moottorien pärinästä, luonnon rauhasta tai unohtumattomista juhlista. Tupaswilla tarjoaa elämyksiä ja kokouspalveluja. Food: some local foo berries, mushrooms, meat. Nyt vaan odotellaan milloin postiluukku kolahtaa :) .

Kiitos nopeasta toimituksesta. See what people are saying and join the conversation. Perinteisiä työmenetelmiä, tarinoita sukupolvien takaa, savusaunaa ja parhaita suomalaisia ruokia. Katuosoite, Ränssintie 5. Sähköpostiosoite, myynti(at) tupaswilla.


Kokoustilan koko (hlö), 200. Yhtiön toimiala on matkailu-, kokous- ja majoituspalvelut, ruoka- ja ravintolapalvelut joihin sisältyy myös alkoholituotteiden anniskelua, . The place is also famous for its events. Geocaching is a treasure hunting game where you use a GPS to hide and seek containers with other participants in the activity. Tavoitteena oli luoda uudelle yritykselle kokonaisvaltainen ohjelmapalvelusuunnitelma, jossa suo ja suomalaisuus yhdistyvät.


Ohjelmapalvelun kohderyhmänä olivat yritysasiakkaat, jotka käyttävät kokouspalveluita tai . Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja. Rauhallinen ympäristö päättyvän tien päässä. Mökki sijaitsee Äkäslompolon Kaulavaarassa ja katuvalot ovat mökille saakka.


Varustelutaso erinomainen. Huoneisto ” Tupasvilla ”.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje