Sony vastamelukuulokkeet

Kuuntele musiikkia ja juttele kavereiden kanssa MDR-ZX110NA-kuulokkeilla, joissa on hälynpoisto, älypuhelintuki ja mikrofoni johdossa. Nämä kevyet kuulokkeet vähentävät ympäristön melua prosenttia, toistavat matalat, korkeat ja keskialueen äänet upeasti ja tarjoavat jopa tunnin akunkeston. Nauti mukavasta One touch -kuuntelusta NFC- ja Bluetooth -yhteyden kautta hälyä poistavilla ZX550BN-Bluetooth -kuulokkeilla.


Musiikki kuulostaa kristallinkirkkaalta ja puhelimeen tallennettuja kappaleita on helppo käyttää. Vain tunnin latausajalla voit kuunnella noin tuntia. Sony MDR-ZX110NA vastamelukuulokkeet laajalla taajuusvasteella ja kirkkaalla äänimaailmalla! Kuulokkeet poistavat häiriöääniä jopa prosentin teholla.


Kevytrakenteiset kuulokkeet toistavat koko äänialan leikiten ja tarjoavat mahtavan kuuntelukokemuksen. Sonyn hälyä poistavat nappikuulokkeet sopivat erinomaisesti juoksemiseen, urheiluun ja muihin harrastuksiin. Sonyn nappikuulokkeilla voit kuunnella musiikkia juostessasi.


Sonyn sankakuulokkeilla nautit korkealuokkaisesta äänenlaadusta missä tahansa menetkin. Langattomat kuulokkeet tarjoavat maksimaalisen liikkuvuuden. Sony kuulokkeet MDR-1RNC - Sony MDR-1RNC vastamelukuulokkeet tarjoavat laadukkaan äänentoiston aktiivisella taustamelun suodatuksella. Sonera Klaanissa järjestettiin testilaiteskaba jossa haimme kahta testaajaa Sonyn langattomille. Sonyn aktiiviset MDR-NC100D- ja MDR-NC200D-melunvaimennuskuulokkeet ovat oivalliset tasaisessa taustamelussa.


Vaihtelevampi häly sen sijaan puskee tekniikan läpi, mikä saattaa olla osin tarkoituskin, jotta kuuntelija ei olisi täysin tiedoton ympäristöstään. Kannattaako aktiiviseen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje