Sähköavusteinen polkupyörä asennussarja

Kotimaisella Greencycle -muunnossarjalla teet omasta polkupyörästäsi huippuluokan sähköpyörän helposti ja edullisesti. Tee nykyisestä pyörästäsi sähköpyörä helposti asennussarjalla. Sähköpyörä-Kit on täydellinen asennussarja tavallisen polkupyörän muuttamiseksi sähköavusteiseksi sähköpyöräksi.


Superpyörä tuo maahan kahta eritasoista asennussarjaa , huokeampaa Classic-sarjaa sekä tasokkaampaa Luxus-sarjaa. Tällä sivulla olevista taulukoista näet asennussarjojen erot sekä . Polkupyörällä tarkoitetaan yhden tai useamman henkilön tai tavaran kuljettamiseen valmistettua, vähintään kaksipyöräistä, polkimin tai käsikammin varustettua moottoritonta ajoneuvoa.

Polkupyöräksi katsotaan myös sellainen enintään 2W:n tehoisella. Asenna paikoilleen sähköavusteinen pyöränvanne. Sähköavusteisen muutossarja (Pedelec). Sopii miltei mihin tahansa polkupyörään.


Viisi eri tehovaihtoehtoa ja LCD-näyttö, josta näkee akun varaustilan, ajonopeuden, . Sähköpyörien suosio on kasvanut huimasti viime vuosina ja nyt niitä on saatavilla kaikissa kategorioissa ja hintaluokissa. Sähköpolkupyörä tekee pyöräilystä helpompaa ja hauskempaa. Sähköpyörä on tavallinen poljettava pyörä, jossa on sähkötoiminen apumoottori.

Moottorivoima täydentää polkemalla saatavaa voimaa. Uudet tekniset ratkaisut akuissa ja sähkömoottoreissa, tehokas ohjaus ja alati parantuva, sähköinen vaihdesysteemi ovat kehityksen selviä merkkejä. Sähköpyörät luovutetaan aina luovutushuollettuna ja mitoillesi säädettynä. Joskus myös satula on liian kova tai ohjaustanko väärän mallinen, ei hätää!


Valikoimastamme löytyy myös paljon tarvikkeita ja voimme varustella sähköpyöräsi haluamillasi osilla ja tarvikkeilla. Tarvikkeiden asennus sisältyy aina sähköpolkupyörän. Erilaisia sähköpyörämalleja on markkinoilla useita. Mikäli et löydä näistä mieleistäsi, suosittelen hankkimaan sähköpyörä-Kit asennussarjan tavallisen polkupyörän muuttamiseksi sähköavusteiseksi pyöräksi.


Näin saat juuri mieleisesi sähköavusteisen. Pedal Electric Cycle) on sähköavusteinen polkupyörä , jossa ajaja saa lisävoimaa sähkömoottorista. Perinteisen polkupyörän sähköavusteiseksi päivittämiseen tarvitaan asennussarja , joka sisältää sähkömoottorin, ladattavan akun, ohjausyksikön ja sensorin. Useat asennussarjat sisältävät myös . Suosittelen euroshopin asennussarjaa , varaosat ovat myös erittäin edullisia.


Toimitusaika on pitkä 2 . Kolme kovaa tekivät ensimmäistä kertaa tuttavuutta sähköavusteisten polkupyörien kanssa. Testissä kiinnitettiin huomiota erityisesti pyörien käytettävyyteen sekä sähkön kanssa että ilman. Mut joo, valmiinen pyörien hinnat ovat laskeneet ja asennussarjojen nousseet, joten valmiiden kuikuilu ensin on aika selkee homma.

Koskas se oikea sähköavusteinen maantiepyörä tulee markkinoille? Kiinnostaisi kun työmatkan voisi heittää puolet. Laitisen mukaan esimerkiksi kymmenen kilometrin työmatkalle sähköavusteinen polkupyörä on ihanteellinen kulkuneuvo. Boostbike on uuden ajan sähköpyörä. Jos vastatuulen tai ylämäkien suruja ei huvita ottaa vastaan, ne voi poistaa sähkömoottorin voimalla.


Lähdimme etsimään pyörää, jonka tekninen laatu riittäisi todelliseen . Nauti pyöräilystä uudella tavalla! Anna virran viedä sinut ympäri vuoden työmatkoille, kesäpäivän eväsretkille tai vaikkapa maastolenkille. Tiesitkö että Nummen Pyörä on todellinen sähköpyörien erikoisliike?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje