Myydään vanha liinavaatekaappi

Teak liinavaatekaappi , Hyllyt ja säilytys, Sisustus ja huonekalut, Sastamala, Tori. Myydään vanha liinavaatekaappi. Vain nouto helsingin siltämäestä ja omat kantajat mukaan (2krs.), Saattaa vaatia kunnostusta mutta kuitenkin siisti. Vanha kaunis ompelulipasto.


Liinavaatekaappi , vanha. Vintage Martela työtuoli.

Siellä voit kommentoimalla antaa oman tarjouksesi ja saada vanhoja huonekaluja todella edullisesti. Kauniit koristeet ja erikoiset vetimet. Yksi lista ovesta puuttuu.


Lx Sx K132cm Myyty Kysy lisää tuotteesta täältä . Ilmoitusten jättäminen ja lukeminen on ilmaista eikä edellytä rekisteröitymistä. Itseasiassa on parempikin, ettei kaikki ole samanlaista ja samantyylistä. Turussa myös joillakin kirpputoreilla myydään antiikkihuonekaluja, tai ainakin Mimmin . Järjestyksen säilyttäminen vaatekaapissa voi joskus olla haastavaa, mutta oikea järjestelmä auttaa alkuun.

Hyvä vaatekaappi säilöö vaatteesi ja tarjoaa tarvittaessa muuntelumahdollisuuksia. Etsitkö kapeaa vaatekaappia, vai kaappia, jossa on useita ovia, laatikoita ja peili? Vaatekaappi liukuovilla on käytännöllinen , kun . Tukeva vanha kaappi , puuosat ehjät. Osasto: Kodin tarvikkeet.


Myynnissä vanha kaappi , jossa valkoinen maalipinta päällä ja sisäpuolella näkyvissä hienosti myös alkuperäinen puupinta. Tarkkaa ikää ei ole tiedossa, mutta puupinta näyttää vanhalta. Tässä sisustajalle todellinen löytö! Mitat ja muut lisätiedot myyjän edustajalta.


Yhteydenotot vain arkisin klo 8-välisenä aikana. Tai no, vanhahan se oikeastaan on, luultavasti 40- tai 50-luvulla puusta nikkaroitu. Olin silloin etsimässä työhuoneeseen käytettynä Artekin hyllyjä, joita kyllä tuli myyntiin , mutta joiden kohtuuhintaiset yksilöt myytiin hetkessä.


Erittäin hyväkuntoinen, kuvissa painumilta tai naarmuilta näyttävät kohdat ovat väritykseen kuuluvia. Leveys 7 korkeus 7 pituus 150cm. Klikkaa alta jos haluat lisätietoja tai lisäkuvia . Antiikki ja vanha huonekalut.


Seinään kiinnittämättömät kalusteet voivat kaatua.

Kalusteet on kiinnitettävä seinään pakkauksessa olevalla kaatumisesteellä kaatumisvaaran välttämiseksi. Seinäkiinnitystarvikkeet (esim. ruuvit) myydään erikseen. Valitse ne kotisi seinämateriaalin mukaan.


Ikäisekseen siistissä kuvanmukaisessa kunnossa niin sisältä kuin päältäkin. Laita viestiä jos kiinnostuit. Verkkokaupasta löytyy vaihtuva valikoima antiikki kaappeja, senkkejä ja piironkeja.


Sekä vintage huonekaluja. Liikkeeseen ja varastolle on taas tullut tavaraa myyntiin. Tervetuloa edullisille ostoksille ja tekemään löytöjä. Kaapissa on hyllyt, vaatetanko ja vetolaatikko.


Kaappi on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Tietysti hiukan kulumaa ja ajan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje