Muumivaippa koko 1

Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. New Born koossa on extra pehmeät pintamateriaalit ja ovat imukyvyltään erinomaiset. Tuotteella on Avainlippu, Joutsenmerkki, Allergia ja Astmaliiton suositus . Vauvan herkkä iho vaatii ihoystävällisen ja imukykyisen vaipan, joka ei sisällä turhia kemikaaleja kuten voiteita, hajusteita tai klooria.


Me haluamme varmistaa, että sinäkin voit valita parhaan . Libero Newborn koko on huippupehmeä Joutsenmerkitty vaippa 2-kg painoisille lapsille.

Muotoiltu vyötäröä myötäileväksi ja mukautuvaksi, mikä estää ohivuodot selän ja vatsan puolelta. Vaipan etupuolen muotoilu suojaa herkkää napaa. Useimmat vauvat painavat syntyessään noin kg, ja sen vuoksi koko sopii . Ne on tarkoitettu vilkkaammille, jo kävelyäkin harjoitteleville lapsille, jotka eivät malta pysyä paikoillaan edes vaipanvaihdon aikana. Oon miettiny, että kokeilisin muumivaippoja.


Vaipat jäivät taas kaapin perälle, kunnes eräänä päivänä meiltä oli vaipat lopussa ja laitettiin Nompulle muumivaippa. Muumivaipat ovat uudistuneet:. Esikoinen tulossa, joten vaippakokeilut ovat tervetulleita.


Hei, oisin ostanu vastasyntyneelle (kohta syntyy, ei vielä ;) ) vaippoja, mutta en tienny, mikä ois hyvää (kun ei ole kokemusta vielä).

Meidän ,5v on käyttänyt kestojen lisäksi juuri muumivaippoja koko ajan. Lapsi on kaiken lisäksi allerginen atoopikko, jolla herkkä iho. Vaipat on kyllä paksumpia kuin ulkomaalaiset brändi-merkit, muttei ole minusta ollut ongelmallista. Pampers Premium Protection New Baby, koko (3-kg), Jumbo Pack kpl. Pink or Blue Pink or Blue.


Nyt alkaa olla totiset paikat kun kerran vaipatkin vauvalle hankittuna! Sofian kanssa tänään ruokakaupassa napattiin vaippahyllyltä paketti newborn -vaippoja samalla kun ostettiin Aleksanterille vaippoja. Meillä on ollut muumit alusta asti käytössä nyt ,5v vaippasankarilla.


Etenkin yövaippana aivan ehdoton. Meillä on 3kk ikäinen poitsu (itse asiassa päivän nuorempi kuin teidän poika:) jolla olemme käyttäneet muumivaippoja. Nyt käytössä jo koko kun poika on . Rehellisesti sanottuna olen jopa hieman yllättynyt, miten hyviä muumivaipat ovatkaan. Meillä ei ole vauvalla aikaisemmin ollut muumivaippoja käytössä, joten nämä pari viikkoa ovat olleet nyt ensikokemus . Mukana :) jjenitaa(a)hotmail.


Sain Mammalandian ja Delipap Oy:n yhteistyön tiimoilta testiin muumivaippoja ja paljon muitakin Helmi - tuotteita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje