Makita jiirisaha kokemuksia

DeWaltilla olisi tietys DW7(299€), mutta se tuntuu todella raskaalta käytöltään. Minkälaisia kokemuksia noista sahoista on? Prestige User (4K mainepistettä).


Ryhmä: Jäsenet Viestit: 6 Vierailut: 6. Huomenna pitäisi ostaa, mutta kumpi? Ovat hinnaltaan samanlaiset eli . TESTASIMME NÄMÄ KATKAISU- JA JIIRISIRKKELIÄ. LATAA KOKO ARTIKKELI ja lue, miten katkaisu- ja jiirisirkkelit pärjäsivät . Olen sitä nyt pari vuotta käyttänyt ja edelleen tyytyväinen.


Muita en voi kommentoida. Järeään rakentamiseen jää auttamatta . Mikä liullinen jiirisaha hintaluokassa 3-4euroa? Miten iso (kumpi) jiirisaha ? Välimuistissa Samankaltaisia Li-ion akku 18V. Kevyt ja tarkka akkukäyttöinen jiirisaha , sopii erinomaisesti mm. Tehdas lupaa sahauskapasiteetiksi 46x92mm, mutta 48xmitallistettu menee poikki!


Kallistus vasen ja oikea. Toimitetaan ilman akkua ja laturia. Ammattilaisen ja rakentajan saha tehokkaalla pölynpoistolla. Maksimikulma vasen 50° ja oikea 60°.


Pehmeä käynnistys, työvalo ja laser vakiona. Laser määrittää vaivattomasti leikkuulinjan ja LEDvalo valaisee työkohteen. Jiirisaha rakentamisen ja remontoimisen yleistarpeisiin.


Helppoa ja turvallista työskentelyä laserin ja valon avulla! Ensivaikutelma: Saha on hiljainen ja herkkäliikkeinen. Käyttökokemukset : Leveän puun sahaus onnistuu hyvin Laser toimii moitteetta Valo toimii hämärässä hyvin.


Miinukset: Parannettavaa en havainnut. Sinua voisi kiinnostaa myös. Ryobilta oli tarjouksessa yhdistelmä jiirisaha tarjouksessa 249€ ainakin terrassa , mut boschin sais vähän halvemmalla.


Mun 18V makitan akut on kyllä alkanu toimimaan huonommin kun käyttö on vähäistä, noin kerran viikossa jotain pientä askaretta. Eli kysymys kuuluu, mikä olisi riittävän hyvä jiirisaha järkevään hintaluokkaan pienehköön remonttiin? Eipä tuolla ihmeellisiä vaatimuksia ole, katkaisukapasiteetiksi. Kaksoisliukumekanismi takaa tarkan sahauksen ja vähäisen tilantarpeen.


Nyt pitäis alkaa hiukan kasailla työkaluja kotiin. Liukujiirisirkkeli olis hakusessa. Paikallisessa halpahallissa olis myynnissä Rocotools-merkkinen laite. Markkinoiden kompaktein ja kevein , erittäin tarkka jiirisaha. Bosch-PCM-8-S-jiirisirkkeli-liuulla- O216-mm- . Juuri noista mainituista ei ole kokemusta , mutta muuten olen kyllä pitänyt Cotechin työkaluista - ainakin pienimuotoisessa harrastelijakäytössä ovat toimineet.


Makita pyörösaha DSS610Z.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje