Lumoava rakkain

Sinun lämpösi äärellä avaan silmäni ja sydämeni. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Lumoava-tuotteet Kultajousen verkkokaupasta sekä Kultajousen myymälöistä. Korun on suunnitellut Lumoavalle muotoilija Pauliina K. Toimitus jopa seuraavaksi arkipäiväksi.


Innoitus suunnitteluun löytyy kauniista arkisista asioista.

Muuntautumiskyky on Pauliinalle tärkeää ja . Rakkain -korujen tarinaa kuvaa hyvin sanat. Lumoava korujen kattavasta valikoimasta löydät varmasti unelmiesi korun. Kauniit hopeiset Amor korut Lumoavalta lahjaksi vaimolle!


Nopeat ja veloituksettomat toimitukset Vaasan myymälän varastostamme! Halutessasi myös laskulla tai osamaksulla. Korusarja, jonka nimi oli ensin Amor. Ja kumpikin nimi kertoo sen mitä pitää.


Aivan ihana lahja vaimolle tai tyttöystävälle merkkipäivänä.

In your warmth I open my eyes and my heart. Lumoava -sarjan ihastuttava riipus, jonka ovh 125eur koruliikkeissä. Nyt lähtee hintaan 80eur. Eelis Aleksin suunnittelema syksyn uutuus – Riemu- korusarja, riipuksia, korvakoruja, rannekkoru, hopeaa ja punakullattuna. LUMOAVA RAKKAIN RANNEKORU.


Lumoava-korut löytyvät aina kattavasti liikkeestämme omasta vitriinistään - korut ovat selkesti esillä omana kokonaisuutenaan. Tule reippaasti tutustumaan ja sovittelemaan. Lisätietoja Lumoavasta ja ihmisistä. Naisille mallit kuten Bella, Hertta sekä Pihla tai miehille Soturi sekä Mahti ja lastensairaalan hyväksi myytävä Hali ovat nousseet nopeasti yhdeksi ostetuimmista koruista Suomessa.


Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Tuotteena Lumoava on aito ja rehellinen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.


Yritätkö sinä kysyä, olisinko minä voinut estää äitisi kuoleman? En ollut varma, olinko valmis kuulemaan vastauksen. Marian tiesi, että juuri sitä minä kysyin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje