Liukuovikomero peiliovilla

Sivuilta löydät myös lisähyllyjä. Tutustu tuotteisiin tarkemmin verkkosivuilla! Kotimainen liukuovikomero peiliovilla. Laadukas ja tukeva peililiukuovellinen vaatekomero.


Sisällä sekä vaatetanko että hyllyjä.

Vakiovarusteena komeroon kuuluu kiinteät ylähyllyt ja upea valohenkaritanko. Tilaa netistä uudet vaatekaapit ilmaisella toimituksella! Tyylikäs vaatekaappi on sisustuksen näkyvä osa.


Meiltä myös lisätarvikkeet kuten hyllyt ja laatikostot sivustolla JYSK. Unelmien vaatekaappi liukuovilla kätkee sisäänsä vaatteet sekä asusteet säästäen yllättävän paljon tilaa huoneessa. Liukuovet tarjoavat mahdollisuuksia muunteluihin. PAX-vaatekaappi ja KOMPLEMENT-sisusteet auttavat sinua luomaan .

Iida liukuovikomeroon voit itse valita haluamasi varustelutason! Tämän laadukkaan liukuovikomeron ovissa . Köln vaatekaappi liukuovilla. Näyttävä kotimainen vaatekaappi liukuovilla.


Ida liukuovikomero saatavana maitolasi ovilla tai peiliovilla , tai voit yhdistää nämä. Liukuovikaapin varustelussa on kuusi vaihtoehtoa, valitse omasi lisäkuvista. Vaatekaapin runko sisältää hattuhyllyt sekä valotangon.


Varustelu sopii ainoastaan oikealle . Yhden komeron leveys 126cm, kork. Valikoimistamme löydät laajan valikoiman hyllyjä, hyllystöjä, lipastoja ja senkkejä. Komeroita kpl kuten kuvassa.


Tuotesivuilta löydät vain pienen osan valtavasta huonekalu -ja sisustusvalikoimastamme. Olemme keränneet sivuille tärkeimmät huonekalutoimittajamme. Parhaimman kuvan koko valikoimastamme saat tulemalla tutustumaan . Kellään vinkkejä mistä löytäisin K210cmxL143cmxSsyvennykseen liukuovikomeron peiliovilla eteiseen?

Ikeassa oli vain 150cm leveitä peiliovilla. Joku 120cm kelpaisi hienosti myös. Syvyys tosiaan tuollainen vajaa normaalista vaatekaapista.


Ellei sellasita ole niin saa suositella Jyväskylän alueelta tekijämiestä . Ida- liukuovikaappi , jossa on kaksi peiliovea ja vakiovarusteina kaapin sisällä leveä LED-valaistu vaatetanko ja kaksi ylähyllyä. Säilytystilan muunteleminen omien. Voit valita peiliovet tai valkoiset lasiovet. Peiliovilla saa myös kätevästi luotua avarampaa tunnetta muutoin ehkä pienempiin tiloihin.


Meiltä saat aina varmasti edulliseen hintaan trendikkäät liukuovet sekä lattiakiskot ja muut asennustarvikkeet. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme, myös verkkokaupassa! Voit myös yhdistää nämä vaihtoehdot, jolloin toinen ovi on peilillä ja toinen valkoinen. Runko sisältää hattuhyllyt ja leveän valotangon.


SUUNNITTELE OMA LIUKUOVIKOMERO TAI LIUKUOVIKAAPPI. Voit suunnitella itse oman persoonallisen liukuovikomeron tai liukuovikaapin, joka täyttää kaikki tarpeesi ja toiveesi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje