Leveää lattialankkua

Mistä mahtaisin löytää todella leveää lankkulattiaa? Leveyden pitäisi olla yli 2mm. Lankut myydään täysinä pituuksina.


Tuulipuun leveät lattialankut ja kapeammat perinteiset lattialaudat suomalaisesta kuusesta, männystä ja koivusta. Kauniit lankkulattiat ja lautalattiat, lattialankkuja. Leveät lattialankut luovat yleellisen, kauniin ja lämpimän tunnelman asuntoosi. Tuotteemme: Kartano, höylätty ja päätypontattu erikoiskuiva lattialankku.


Tuotteemme on CE-merkitty ja raaka-aine hankitaan PEFC sertifikaatin . Meiltä löydät laajan valikoiman perinteisiä aitoja puulattioita. Aito lautalattia on uniikki, ja se kestää . Leveää KOIVUlattiaa – 1ja 1mm. Harvinaisen leveää koivulattialautaa, jota et saa muualta! Vanhaa lattialankkua on erittäin vaikea löytää - näin uskallamme oman kokemuksemme pohjalta jo sanoa.


Vanhan kunnostamiseen soveltuvaa uuttakaan lattialankkua ei löydä ihan jokaisesta rautakaupasta. Tarjoamme teille korkealaatuista lattialankkua talvella kaadetusta ja valikoidusta kotimaisesta kuusesta sekä . Jos olisi ollut aikaa, soturi olisi katsellut pitempään näitä oikeita ökypuita ja arvioinut miten leveää lattialankkua puista saisi. Myös lankkujen leveydet ja paksuudet vaihtelevat, niinkuin vanhoissa taloissa yleensä.


Koivusta ei ehkä saa leveää eikä pitkää lankkua puun ohuen runkorakenteen johdosta, mutta suotta koivu on lattiamateriaalina vähä. Nyt erä todella leveää lattialankkua. Hankimme erän lattialankkua. Lattialankkujen reunoissa kevyet mikr.


Mänty 30mm x 145mm (menekki n. 4m neliömetrille), mökkilaatu (eli ei erikoiskuivaa). Hinta voimassa vain tälle erälle, kannattaa toimia nopeasti. Noudot mahdollisia myös iltaisin tai viikonloppuisin . Lautalattia on suosittu lattiavalinta. Varsinkin valkoiseksi maalattu lautalattia on ollut viime vuosina suosittu trendi.


Byggmaxin tarjoama lautalattia on mäntyinen lattialauta, joka on leveää lankkua. Katso lattialaudat täältä! Parketti- ja puulattiat (74). Rajaa hakua (aktiivista lajitteluperustetta).


Myydään leveää ja paksua mikroviistettyä pontillista lattialankkua. Aidot Korpi-lattialankut ovat pitkiä ja leveitä lattialankkuja talvella kaadetusta ja valikoidusta kuusesta, männystä ja koivusta. Puulaji kuusi ja kosteusprosentti n. Leveä lattialankku on Hanssonin Sahan erikoisuus jotka valmistetaan ammattitaidolla sekä vuosikymmenten kokemuksella. Tilaustavara, rahti sovitaan aina erikseen.


Reunat pyöristetty , päästään jatkettava. Laatuluokka: Normaalioksainen, pienet terveet, myös mustat oksat sallituja, Suuremmat kolot ja oksalohkeamat paikattu. Myydään noin vuotta vanhaa pontillista lattialankkua.


Pontti on keskellä ja sen pak. Leveät Trinity tammilattiat veistetyllä pinnalla. Ihastu ainutlaatuiseen Trinity parkettiin ja -lankkulattiaan. Veistetty ja öljyvahattu tammipinta on miellyttävä ja lämmin koskettaa, sekä kestää hyvin kulutusta.


Valitse helposti asennettava lukkoponttiparketti tai jämäkkä lankkuversio.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje