Imevä höyrypesuri testi

Kun höyrypesuri pesee ilman pesuaineita, voi siitä olla hyötyä esimerkiksi allergikoille. Kuningaskuluttajan kolme kovaa otti testiin neljä puhdistinta: pienikokoiset Taurus ja Home-tek maksavat muutaman kympin. Isommat, imuria ulkoisesti muistuttavat Kärcher ja Nilfisk puolestaan ohentavat lompakkoa . Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja. Tuoksu levyssä on ainakin miellyttävä.


Ennen testiä lattiat olivat kohtuullisen likaisia kahden koiran tassujen jäljiltä.

Pelkkä imurointi ei vielä puhdistanut lattioita, mutta höyrypesuri teki puhdasta jälkeä. Valmistaja lupaa laitteen olevan helppokäyttöinen. Alkukankeuden jälkeen laitteen kasaus sujuu melko . Tarkoituksenani ei ole ollut olla kirjoittamatta mutta siivousinnostus on vienyt minut mennessään.


En olisi ikinä uskonut, että näin käy, saati että kirjoittaisin siitä mutta tässä sitä ollaan. Kaikki alkoi siitä että sain rakkaalta naapurilta lainaksi Kärcher-merkkisen höyrypesurin (vanhempi malli SC 10). Höyrypesuri on pölynimurin näköinen laite, jonka suuttimien kautta kuuma, paineinen höyry ohjataan puhdistettavalle pinnalle.


Testi onnistui niin hyvin, että meillä laite meni hankintalistalle.

Pinta näytti pystyvän ihan kunnossa (tai siis samassa yhtä huonossa kunnossa kuin se oli ennen pesuakin) eikä tatami vaikuttanut imevän vettä sisäänsä niin. Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Joo siis höyrypesuri on eri, siinä on eri tekniikka! Onko sinulla tuolalinen vempain?


Minkä hintainen pesuri sinulla on? Kärchen laitetta, joka on kallein, on mainostettu joissakin testeissä myös parhaaksi. Pesuri kiinnostaisi minua. Toisaalta joidenkin kommentit eivät ole positiivisia.


Erityisesti kiinnostaa kaakeleiden pesu ja . Höyrypesuri tai -puhdistin on imurin näköinen kodinkone, jolle on käyttöä keittiön ja kylpyhuoneen siivouksessa ja ikkunoiden pesussa. Lisäksi joudut käyttämään rättejä, jotka likaantuvat hyvin nopeasti höyrypesurin kanssa, joten joudut ravaamaan rättiä pesemässä kokoajan, imevällä höyrypesurilla sinun ei tarvitse käyttää rättejä sillä laite imee märän lian sisäänsä. Lisäksi imutehon menetyksellä menetät paljon laitteen ainutlaatuisia . Myös auton pohjasta lähti kirjaimellisesti kaikki lika irti (paitsi ahtaimmista väleistä). Mä TV shoppia joskus seuranneena olen ollut sitä mieltä että paskat mikään höyry putsaa pinttynyttä likaa, kuten esim. Me on kaikki saakelin uunimömmöt siihen kokeiltu ja lika on vaan pysynyt tiukasti kiinni.


Tänään sitten testattiin tuota uutta vehjettä ja . Kyseessä siis imevä höyrypesuri , jonka mainostekstejä lukiessa tulee kuva, että sillä voi helposti putsata ihan kaiken lattiasta kattoon ja sillä välillä vaikka auton penkit.

Eilen illalla pikaisen testin jälkeen fiilikset on kahtiajakoiset. Laite on imuriin verrattuna isohko möhkäle ja pitää lähes infernaalista melua . Kiinnostuimme laitteesta suurimmaksi osaksi sen vuoksi, ettei pesuaineita tarvitsisi enää välttämättä käyttää. Koneessa on imurointitoiminto ja höyrypesutoiminto. Niitä voi käyttää joko yhdessä tai erikseen. Lattioiden imurointi ja pesu onnistuu siis samalla kertaa!


Imurointitoiminnosta laite saa plussaa, . Monipuolinen höyrypesuri puhdistaa kodin kovat pinnat hygieenisesti ja ilman kemikaaleja. Höyry on tehokas puhdistusmenetelmä - Se poistaa puhdistettavasta kohteesta jopa 9 tavanomaisista bakteereista. Höyry irrottaa rasvaisen ja pinttyneen lian ja saavuttaa hankalat nurkat ja katveet, joihin rätillä on vaikea . Varmaan kuitenkin pesutulos parempi mitä ilman ko vehjettä olisi ollut.


Käytin vehjettä niin että ensin kostutin höyryllä penkin, sitten . Puhdistus tapahtuu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Lattian puhdistus lattiasuulaketta voidaan käyttää kuivaimurointiin kaikilla lattiapinnoilla, höyryimurointiin kovilla pinnoilla, myös mattopintoja voidaan höyryimuroida. Myydäänkö ihmesieneen niitä sieniä jossain kaupassa erikseen.


Rappuralli: Suuri höyrypesuri - testi ;)rappuralli. Heippa, Eilen tuli kauan . Höyrypuhdistimet Kuningaskuluttajassa – Kärcher voittoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje