Härkila metsästyskengät

Härkilalla on monia metästyskenkä malleja. Parhaissa löytyy Gore tex. Erinomainen istuvuus ja käyttömukavuus. Pitävä Vibram-pohja, ja vahvistettu nilkkatuki. Täydellinen vaihtoehto aktiiviseen käyttöön.


Vaellukseen ja metsästykseen erinomainen valinta! GoreTex kalvo, täysin vedenpitävä ja hengittävä varrella Vibram-pohja. Kengissä on öljytyn nahan, ja vedenpitävän Gore Tex -kalvon ja hengittävän erikoiskankaan yhdistelmät, jotka yhdessä takaavat mukavuuden, hengittävyyden ja vedenpitävyyden. Kenkien pohja on suunniteltu siten, että jalkasi jaksavat pidemmätkin kävelyt. Lesti on omalle (suht leveä) jalalle passeli, vesi pysyy kengän ulkopuolella hyvin eikä ole liian jäykkä kenkä ainakaan omaan makuun.


Säärystimet ovat helppo pukea. Yhtään rakkoa ei ole jalkoihin näiden käytön takia ilmaantunut. Lundhags Professional High. VIKING HUNTER DELUXE GXT GORE-TEX UUTUUS! Viking Hunter Deluxe GTX Gore-Tex MetsästyskenkäViking Hunter GTX on tukeva ja kaiken kestävä metsästyskenkä.


Nyt olisi tarkoitus löytää hinta-laatu-suhteeltaan hyvät ja jopa loistavat metsästyskengät. Ominaisuuksissa painottaisin vedenpitävyyttä, pohjien joustavuutta. Härkilä big game kesti noin 1päivää, sitte kans päkiän kohdalta poikki.


Normaalissa käytössä nämäkin molemmat kengät on varmasti loistavia. Highly suitable for hunting in demanding areas such as heather and wetlands. Available in half sizes up to size 13. Verkkokaupastamme löydät edulliset kengät ja sukat metsästäjille. Veden- ja tuulenpitävä Gore-Tex kalvollinen vuori - Varren korkeus 26cm - Luonnonkuminen suojareunus - Vedenpitävä 6mm paksu nupukkinahkainen pintamateriaal.


Eräkellari on erä- ja kalastustuotteisiin erikoistunut yritys. Kertalaukeava Toz pienoiskivääri. Aseessa on jonkun itse tekemä ratatukki. Vaikka ase ei ehkä kaikkien silmään ole se kedon kaun. Gore tex-kalvo varmistaa vedenpitävyyden ja viihtyvyyden.


Huippulaadukas metsästys- ja vaelluskenkä tukevalla. Kärkkäisen laaja tuotevalikoima myös verkossa! XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä miesten kauluspaidat.


Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Beretta ja Sasta, markkinoiden parhaaseen hintaan. Osta Metsästyskengät , HAIX Colorado . Kaikki ominaisuudet, jota voit tarvita vaatiessasi parasta mahdollista. Kevyet täysnahkakengät kovaan käyttöön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje