Frozen kakkukuvat

Täyden valikoiman leivonta- ja juhlatarvikekauppa! Laaja valikoima leivonta- ja juhlatarvikkeita, uusia tuotteita saapuu viikoittain! Nopea toimitus, vain 1-päivää (maksutapana verkkomaksut tai Klarna).


Verkkokaupan asiakaspalvelu p. Ikimuistoisilla syntymäpäiväjuhlilla teeman mukaiseen kattaukseen voi yhdistää niin lunta kuin jäätä. Lumihiutale-pikkuleipä muotti olikin varmaan kesän yksi myydyimmistä muoteista.

Kuvan halkaisija on cm. Frozen Ella ja Anna iso pahvilautanen. MYYMÄLÄT: TUUSULA : Moukarinkuja CESPOO : Niittyportti 2. Tuote tilapäisesti loppu. Jos haluat tekstin kuvaan, kirjoita se lisätietoja -kenttään. Voit antaa meille lisätietoja mahdollisista lisätoiveist.


Valmiissa kakkukuvissa seikkailevat lasten suosikkihahmot! Helppokäyttöiset kakkukuvat on valmistettu sokerimassasta tai vohvelista. Kakkuun toivottiin minun ja monen muun lempparipohjaa eli mielettömän mehevää suklaakakkupohjaa ja mansikkamoussea.

Kuorrutuksen suhteen sain vapaat kädet ja halusinkin . Helppo asettaa kakun päälle, kestää taivuttelua eikä murru. Leikkaantuu valmiissa tuotteessa hyvin. Viime vuonna Maitotytön syntymäpäiväkakku oli oikeana päivänä pakastemutakakun päälle lätkäisty frozen -syötävä kakkukuva. Myöhemmin pidettäviin sukusynttäreihin sentään taiteilin toiveena olleen Lumikki-kakun. Katso valmistusohjeet yllä olevalta videolta!


Tein kummitytölleni Senjalle tämän . Tämän kakun aihe syntyi talven ja valkean joulun odotuksesta. Tulevan itsenäisyyspäivän tiimoilta ajatukset menivät sinivalkoisiin väreihin, niinpä kakun kuorrutteena on voimakas sininen. Kakkukuva on valmis kakun päälle asetettavaksi. Seuraa pakkauksessa mukana tulevia ohjeita.


En sitten millään malta olla julkaisematta tätä tämän päivän leipomusta (toki tänään on leivottu muitakin kivoja kakkuja, mutta niistä myöhemmin ;). Näillä tiedoilla lähdin kakkua ideoimaan. Kakussa käytin valmista kakkukuvaa koska etenkin kasvojen maalaaminen tuottaa päänvaivaa. Muut kakunkoristeet tein sokerimassasta. Pyöreä kakku sisälsi vadelma- ja . Valmis syötävä vohvelinen kakkukuva.


Säilytys huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta.

Ei tullut ehkä se kaikkein kaunein, mutta. Tässä hinnasto kuvakoon mukaan: Huom. Valitse toimipaikat tuotteen saatavuusseurannalle.


Tai muutamia sokerikakkukuvia olen . Pitkästä aikaa tein täytekakun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje