Abloy lukon kielen säätö

Kaikki oikeudet pidätetään. Nykyaikaiset lukot ovat fyysisesti vahvoja ja kestäviä, ne takalukittuvat automaattisesti ja ovat lisäksi helppokäyttöisiä. Kun teet tämän voitelun . Jos ovi suora, niin lukkorungollasi on kyllä takuu.


ABLOY Control Käyttöohje.

Niinkuin ovellakin jos on kunnon ovi! Lukot takertelivat, johon vaseliini auttoi(kieleen). Nirskuntaan ei ole vielä lääkettä. Mielestäni sain kuin saninkin asennuksen tehtyä, mutta. LUKON SÄÄDETTÄVÄ VASTALEVY.


Abloyn säädettävässä LP7vastalevyssä on portaaton ja käytössä luistamaton säätö , jolla voidaan optimoida tiivisteen toimivuus ja parantaa oven käyttömukavuutta. Karmiruuvit ruuvataan karmin asennusvaiheessa myötäpäivään kunnes ne tavoittavat . Napsauta takalukituksen valintapainike rintalevystä yläasentoon ja paina takalukituksen vinokieltä laukaistaksesi takalukituksen.

Ovilevyn nostaminen - kierrä saranan karmilehden rullauksessa. Siirry kohtaan Lukkorungon kielen kääntäminen - Lukkorungon kielen pystyy kääntämään, mutta kannattaa huolellisesti joko valokuvata tai piirtää missä kohdin jouset ovat ja miten päin pienet osat tulevat. Kielen kääntämiseen kuluu noin minuuttia.


Muista, että lukot toimivat vain, kun ovi on huolel- lisesti suljettu. Oven lukkiutuminen on aina syytä varmistaa työntämällä ovea – etenkin, jos ovessa on tiukat tiivisteet. Siirry kohtaan Lukon asentaminen - Sisäoven lukon ja painikkeen asentaminen. Abloy lukituksen käyttö ja huolto. Sitä voi käyttää myös WC-lukkona.


Viimeistele asennus peittämällä asennusrako listoilla ja karmiruuvien reiät muovitulpilla. Asenna lukot ja pintahelat. Säädä tarvittaessa saranoita ja vastarautaa.


Tästä syystä myös lukkopesä oli väärinpäin, eli avaimenreikä on nyt sisäpuolella. Vilkaiseppa Abloyn sivuilta tai käväise lukkoliikkeessä kysymässä asennusohjeet. Elikkä useissa lukkorungoissa oven kätisyys vaihdetaan vetämällä kieli ulos ja kääntämällä sitä 1astetta(väliovet). Mikäli asennat Kotihälyttimeen liitettävää lukkoa.


Siirrä pienemmän kielen vastakappaletta tarvittaessa. Sormenjälkilukoissa suosittelemme että pääkäyttäjällä .

Kiinnitä karmin lukkosivu vastaavasti ja aseta kynnys paikoilleen, älä kiinnitä sitä vielä. Tarvittavat työkalut: kuusiokoloavain AVja sopiva ruuvitaltta kiinnitysruuveille. Lukituksen uusimisen pystyy tekemään itsekin kunhan omaa muutamia työkaluja, kiireetöntä aikaa sekä hieman käden taitoja. Ennen lukkoliikkeeseen menoa, tulosta oheinen muistilista, johon merkitset tarvittavat . Välimuistissa Samankaltaisia Säädä karmin lukkosivu siten, että ovi vastaa tasai- sesti tiivisteisiin ja käyntivälit ovat tasaiset. Suorita saranoiden ja lukon vastaraudan säätö heti asennuksen yhteydessä koska lämpövuoto ovessa saattaa vaurioittaa tuotetta.


Voitele kaikkien lukkojen teljet, vääntönupin juuri ja . Avain pääsee kyllä pyörähtämää lukkopesässä jonku verran mutta ei kuitenkaa aukea.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje