Suoristusrauta mini

Keraaminen Satin Touch-pinnoite suojaa hiuksia, antaa uskomattoman kiillon ja käytettävyyden. Suoristin ja hiustenkiharrin samassa minikoossa. Todellinen aina mukana tuote! Lämpölevyjen leveys xmm. BaByliss suoristusrauta GPB007E - Pienikokoinen muotoilurauta matkalle mukaan.


Kätevä 2insuoristaja minikoossa.

GHD Gold Mini Styler muotoilurauta. Perillä keskiviikkona–torstaina tai heti myymälöistä. Pienet, kultaiset lämpölevyt antavat sinulle enemmän mahdollisuuksia kuin . Kompakti koko sekä tasainen lämpö mahdollistavat erittäin tarkan ja turvallisen työskentelyn.


Täydellinen matkalle mukaan Edut: Erittäin kompakti mutta tehokas suoristusrauta S. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Tasainen lämpötila 2astetta. Tilaa Suoristusraudat edullisesti Ellokselta.

Shoppaile helposti netistä ellos. Tällä kompaktilla suoristusraudalla saat suoristettua jopa otsahiuksesi! Osta NomNom Fairly Tale Plattång Mini Bangerhead. Osta Suoristusrauta helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Mini suoristusrauta Mini i-Curl sopii sekä lyhyille että pitkille hiuksille ja sen levyt ovat lukittavat.


Raudassa on LED-näyttö ja mukana lämmönkestävä säilytyspussi. Automaattisen jännitteenvalinnan ansiosta kätevä matkoilla. Matkakokoinen suoristusrauta.


Kompakti minisuoristaja on täydellisen kokoinen mukaan otettavaksi. Merkkivalo ilmoittaa, kun laite on valm. Mach - Keraaminen suoristusrauta Pink. Mach Plus - Keraaminen suoristusrauta.


Azores Gol GHD Suoristusraudat. Mach Mini - Keraaminen suoristusrauta. BABYLISS B271CE KIHARRUSPUIKKO.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje