Polaria peilikaappi hinta

Hanki laajasta valikoimastamme tyylikäs peilikaappi valolla tai ilman tukemaan kylpyhuoneesi säilytyskokonaisuutta. Tervetuloa ostoksille K-Rauta kauppoihin ja verkkokauppaan! PK-S - mallit ovat muita korkeampia ja tarjoavat täten säilytystilaa suureenkin tarpeeseen. Yksiovinen peilikaappi on valmistettu kosteudenkestävästä, valkoiseksi pinnoitetusta P5- luokan lastulevystä.


Vertaa hintoja ja tilaa heti.

Polaria tuotemerkin takana on Vakiometalli Oy. Kaappeja kolmea eri mallia: DUALL, VPK ja VPK-SDuall-mallien erikoisuus on kaapin sivulla olevat valaisimet. Malleja saa myös mustana. Peilikaapissa on yksiosainen pistorasia . VPK-S mallien yksikantaloistelappujen valotehon . Mitä tehdä kun peilikaapin ovi menee säpäleiksi? Myydään kuvien valaisinpeilikaappi polaria vpk7vvs vikavirtasuojalla.


Koska laadusta ei kannata tinkiä, mutta hinnasta kyllä!

Löydä itsellesi parhaat diilit VERTAA. FI:stä polaria peilikaapin ovi! PEILIKAAPPI POLARIA PK 5ILMAN VALAISINTA. FI:ssä vertailet tuhansia tuotteita ja löydät hinta – ja tuotetiedot vaivattomasti! Hinta sis, kiinnityksen ja valmiin sähkökaapelin kytkennän.


SER-kierrätysmaksu sisältyy valaisinpeilikaappien hintoihin. Valaisinpeilikaappien valmistusmateriaalina käytetään helppohoitoista ja. Pinta on jauhemaalattu, palamaton ja kosteutta kestävä. Osastot: Sähkötyöt, Sähköasennus, Kylpyhuone, Wc, Sauna.


Asennus sovittuna ajankohtana. Sisällä kolme hyllytasoa, kaappi metallinen. Korkeus: 50cm, leveys: 60cm, syvyys: 15cm. Myös postitus onnistuu, postikulut 190e lisätään hintaan ! Maksutapa: Tilisiirto, Käteinen. Toimitustapa: Posti, Nouto.


POLARIA -kaapissasi on suojattu pistorasia, jossa voit pitää sähkö- laitteita myös jatkuvassa latauksessa.

Ilman valaisinta ja pistorasiaa olevat peilikaapit ovat muiden kaappien tapaan valmistettu jauhemaalatusta teräksestä. Kestää hyvin roiskevettä, joten voit asentaa kaapin vaikka suihkun välittömään läheisyyteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje