Pesukoneen jalat liian lyhyet

Nykyisissä koneissa usein liian lyhyet säätövarat eli jalka tipahtaa kierteiltään, jos lattiakaivo lähellä ja lattiassa kunnon kaadot kaivolle. Usein ainoaksi keinoksi jää ostaa kumista tärinänvaimnenninmattoa jalkojen alle, että koneen saa suoraksi. Onko olemassa jotain säädettävää levyä, jolla pesukoneen saisi oikaistua?


Kuinka paljon korkeutta pitäisi olla? Toiseen porataan jalan kokoinen aukko.

Kappaleet kiinnitetään päällekkäin. Asetetaan liian lyhyen jalan alle. Pyykinpesukoneen säätöjalat ja jalan kumiset liukuesteet. Leikkaa vaikka auton kumimatosta palasia ja aseta niillä kone vaakasuoraan.


Jos pesukoneen mukana tulevat letkut ovat liian lyhyet , voit hankkia kodinkoneliikkeestä jatkosarjan jolla koneen saa liitettyä kauempanakin oleviin vesipisteisiin. Mikäli asunnossasi ei ole poistoletkulle paikkaa, voit asettaa poistoletkun lavuaarin reunalle. Siinä kannattaa hyödyntää mukana tulevaa kaarevaa muovitukea .

Meillä on tarkastettu useaan otteeseen, että kone on tasapainossa. Jalkojen alle on laitettu jopa kumin palaset estämään liikkeelle lähtöä ja linkouksen kierrokset on laskettu 8kierrokseen. Täytän koneen tasaisesti enkä liian täyteen, eikä seassa ole yksittäisi isoja vaatteita, vaan koneessa on vain pieniä . Alkuperäinen kysymys siis kuului Mitä maksaa pesukoneen asennuttaminen.


Ja kannattaa harkita myös sellaisia pesukoneen jalkojen alle laitettavia vaimennustassuja. Sulla on siis liian kaukana tuo poistopiste tai liian lyhyt poistoletku. VAROITUS: Älä liitä useita tulovesiletkuja. Tämä voi aiheuttaa vuotoja ja vuodosta aiheutuvan sähköiskun.


Jos letku on liian lyhyt , vaihda se pidempään korkeapaineletkuun. Kytke kylmän veden tuloletku L-muotoisella liittimellä koneen takaosan kylmän veden tuloletkun venttiiliin. Lue ehdottomasti tämä käyttöohje ennen pesukoneen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Tasapainota pesukone säätö- jalkojen avulla.


Lingottu pyykki jää ta- vallista kosteammak- si. Valitsemasi linkousno- peus on ollut liian alhai- nen. Pesukoneeseen on kuljetuksen ajaksi kiinnitetty ruuvit ja tuki, jotka estävät sen vaurioitumisen kuljetuksen aikana.

Sijoita pesukone vakaalle ja tasaiselle lattialle. Kierrä pesukoneen jalat irti kääntämällä niitä käsin 2– kierrosta. Jos luovutat pesukoneen uudelle omistajalle, anna hänelle myös. ENNEN ENSIMMÄISTÄ PESUKERTAA. Valmistajan testin aikana koneeseen mahdollisesti jäänyt vesi on suositeltavaa poistaa pesemällä.


Avaa pesukoneen täyttöluukku vetämällä sen kahvaa itseäsi päin. Kuivausrummun ja pesukoneen voi tosin sijoittaa myös vierekkäin. Tarkista, että koneen jalat ovat säädettävät, jolloin laitteen tasapainotus onnistuu helposti kaltevallakin lattialla.


Liian kuivaksi linkoaminen ei ole aina eduksi, sillä kosteus edistää ryppyjen oikenemista, kun pyykit kuivataan narulla. Vain vähän likaisten vaatteiden pesuun, joissa ei ole näkyviä tahroja. Tällöin ohjelma-aika lyhenee.


Toiminto lisää veden määrää sekä pe-. Pesukoneen jalkoja on säädettävä siten, että kone on aivan vaakasuorassa. Ellei näin ole, pyykki ei jakaudu keskitetysti koneessa.


Tämä voi kuulostaa harmittomalta, mutta epätasaisesti jakautunut paino voi aiheuttaa Waagen mukaan pahoja ongelmia sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Pesukone asennetaan säätöjalkojen avulla vaakasuoraan, jolloin se käy. Pesukone liitetään lähimpään suojamaadoitettuun pistorasiaan. Lyhyt liitosjohto vaihdetaan tarvittaessa pidempään.


Jatkojohto on aina väliaikaisratkaisu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje