Parilagrilli obh nordica

Tavallisesti grillikausi rajoittuu kesään, mutta mielikuvitusta käyttämällä voi grillausta jatkaa läpi vuoden. Kokoa perhe ja ystävät grillijuhliin olohuoneeseesi, vaikka keskellä talvea. Sensori säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineiden paksuuden ja lukumäärän perusteella.


Indikaattori näyttää lihan kypsyysasteen raa´asta läpikypsään. Kuusi automaattiohjelmaa eri .

OBH Nordica Opti Grill pöytägrilli. OptiGrill- parilagrillissä on ainutlaatuinen ja edistyksellinen sensoriteknologia, joka takaa täydellisen grillaustuloksen jokaisella kerralla. Quick Grill Prestige - parilagrillillä voi grillata mehukkaat pihvit ja kasvikset, kalaa ja kanaa tai vaikkapa paahtaa hampurilaissämpylät.


Tyylikäs parilagrilli harjattua ruostumatonta terästä. Säädettävä lämpötila ja tarttumattomaksi pinnoitetut parilalevyt tekevät grillaamisesta helppoa. Viisiportainen lämpötilansäätö.


Parilagrilli harjattua ruostumatonta terästä.

Toimitusaika: - päivää. Nerokas sensoriteknologia takaa täydellisen grillaustuloksen jokaisella kerralla. Pöytägrillit halpaan hintaan Powerilta! Hintarobotti vertaa hinnat puolestasi. Sama halpa hinta myymälässä ja netissä.


Kaupunkilaisen yhteys alkukantaiseen minään on suoraan sanoen vaarassa! Onneksi vimpainrintamalta löytyy tälläkin kertaa apu. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Jokin aika sitten oli täällä puhetta, ettei esim.


Taitaa siis jälkimmäinen . Onkohan sellainen oikeasti kätevä ja toimiva, ovatko esim. Voiko ne pestä astianpesukoneessa? Kätevät mökillä, terassilla ym.


Täysin auki -asennossa suuri kypsennysala. Harmaa grilli erottui kolmesta ulkoapäin hyvin samannäköisestä mustasta grillistä jo ulkonäkönsä puolesta. Myös paistolevyjen pesän muoto ja pinta olivat erilaiset.

FRITEERAUSGRILLI ACTIFRY ORIGINAL OBH NORDICAActiFry Original on ainutlaatuinen innovaatio, jolla voi valmistaa monenlaisia aterio.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje