Kotipanimo

Ja mikä parasta, nyt on sen sortin setti, että sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään - ja lopputuloksena litran tynnyrillinen itse tekemääsi olutta. Paketin mukana tulee kaikki tarvittava, tarvitset lisäksi vain kiehuvaa vettä ja voit alkaa panemaan omaa olutta. Kotipanimo Lager Pane oma oluesi.


Kiinnostaisiko ikioma olutpanimo? Brewbarrel-paketti sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit panna hyvää olutta vaivattomasti kotona. Oletko aina halunnut perehtyä oluenvalmistuksen saloihin ja valmistaa itse maistuvaa mallasjuomaa omassa autotallissasi?

Trendikäs oluen ystävä pistää pystyyn kotipanimon. Harrastuksen makuun pääsee varsin helposti. Tässä videossa käydään läpi oluen valmistuksen vaiheita yleisesti kotipanimon näkökulmasta. Siis juomia, joiden valmistusmotiivina on ollut ennen kaikkea optimaalisen prosenttimääräisen alkoholimäärän saavuttaminen, . Tänään kirjoittelen hieman asiaa panovälineistä, eli minkälaisella varustuksella pääset panemaan ensimmäisen kerran. Näillä välineillä saa tehtyä mukavasti litraa olutta.


Tarkoittaen sitä, ettei pitäisi hirveästi joutua kikkailemaan. Kattilat (mäskäys, huuhtelu, keitto). Lämpötilansäätö tarkkuus ° C.

Laadukas vedenkeitin, joka on . Määrä: Lisää ostoskoriin. Täydellinen varustepaketti oluen valmistukseen kotona uutteista. Loistava setti aloittaa oman kotipanimon varustelu!


Setti pitää sisällään myös täysmäskäämisessä tarvittavat välineet. Tavoitteena on valmistaa n. Sorachi Ace humalan sitruunaisella aromilla. Kun laitteistoista ja tekemisestä oppii lukemalla, sitä huomaakin jo ennen varsinaista aloitusta että netti on pullollaan mielipiteitä ja lukuisia turhia neuvoja joilla ei lopulta ole . Oluen valmistus saattaa vaikuttaa monimutkaiselta toimenpiteeltä, mutta loppujen lopuksi prosessi on hyvin yksinkertainen.


Oli kyseessä sitten suuri kaupallinen panimo, tai pieni yhden henkilön kotipanimo , oluen valmistusprosessi on kummassakin tapauksessa samanlainen. Mittakaava vain on kotioloissa pienempi. Teimme maihinnousun Saarenmaalle työn merkeissä. Ilokseni huomasin, että Saarenmaalla on nykyään kaksi panimoa. Ensimmäinen on Pihla Ölu, kuopus on nimeltään Pöide.


Pohdintoja kehittämiskohteista. Olemme kotipanimo ja teemme olutta melko pienellä litramäärällä. Aina voisi tehdä enemmän ja uuden alkoholilain myötä olisikin messevää lähteä tuottamaan hyvää olutta muillekin ihmisille.


Sain jonkin aikaa sitten haltuuni pullollisen kotiolutta.

Tässä oluessa on käytetty Joensuun Noljakan lenkkipoluilta löytynyttä villihumalaa. Mielenkiintoisen siitä tekee, että itse asuin vielä viime vuonna Noljakassa. Vertaa hintoja ja tilaa heti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje