Iphone 7 suojalasi

Suojakalvon kaltainen joustamaton lasi suojaa puhelimesi helpoiten hajoavaa sekä usein kalleinta osaa, eli näyttöä. Ei häiritse kosketusnäytön. MyFoneKit aidosta karkaistusta lasista valmistettu panssarilasi suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti iskuilta ja osumilta heikentämättä puhelimen käyttötuntumaa.


Muovisiin suojakalvoihin verrattuna lasikalvon käyttötuntuma on ylivertainen. Pyöristetyt reunat tuntuvat sormissa miellyttävältä ja lasisuojan.

Ohut, iskuja vaimentava lasikalvo suojaamaan puhelimesi näyttöä. PanzerGlass- lasikalvo antaa suojaa näyttöön kohdistuville iskuille ja on yhdeksän kertaa kestävämpi kuin tavallinen lasi. Se on vain mm ohut ja painaa ainoastaan grammaa. Lasikalvon pinnoite estää sormenjälkien ja muiden epäpuhtauksien . Erityinen öljyä hylkivä pinnoite estää epäpuhtauksia pääsemästä näyttöön.


Tämä karkaistu lasinen näytönsuoja on valmistettu kemiallisesti käsitellystä . Vertaa hintoja ja tilaa heti.

D panssarilasi istuu näyttöön paremmin kuin perinteiset suojalasit , ja peittää näytön reunasta reunaan. Suojalasissa on väritetyt reunat, reunojen väri on . Ainakin asennuksen jälkeen näyttää, että lasi on kiinnittynyt joka nurkasta hyvin. Tuo suojalasi on ohut ja taipuisa, vähän kuin suojakalvon ja -lasin välimalli. Pudotuskestävyyttä en tiedä, mutta suojaa varmasti naarmuilta.


Lasi on krt kovempaa kuin normaali lasi. Helppo asentaa ilman ilmakuplia. Edullinen ja nopea toimitus. Karkaistusta lasista valmistettu 33mm paksu näytönsuojalasi, joka suojaa puhelimen näyttöä ja on helppo asentaa.


Suojaa koko näytön tehokkaasti ja edullisesti. Pakkauksessa yksi panssarilasi, puhdistusliinaa (kostea ja kuiva) sekä pölynpoistotarra. Tuoteryhmä: Puhelimen suojakalvot ja suojalasit. Celly-Samsung-Galaxy-A3-nayton- suojalasi - GLASS4Outlet. Celly Samsung Galaxy SMini näytön suojalasi GLASS422.


Karkaistu kirkas suojalasi takaa viisinkertaisen suojan älypuhelimellesi. Panssarilasia kutsutaan myös nimellä suojalasi , mutta panssarilasi on vakiintunut nimitys.

Varaa ja nouda valitsemastasi myymälästä. Nouda ja maksa tuotteet myymälässä. Se suojaa puhelintasi naarmuuntumiselta ja lasin rikkoontumiselta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje