Goldwell soft color sävyt

Goldwell Soft Color vaahtosävyte. Erittäin riittoisa ja helppokäyttöinen suoravärjäävä kevytsävyte. Ihanteellinen tuote, kun etsit jotain shampoota tehokkaampaa sävyn taittoon. Sävyte sopii myös uusien värien kokeiluun sekä ylläpitoon eli värin virkistämiseen.


Hoitava vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä.

Riittää 5-käyttökertaan. V: Violetti pigmetti poistaa keltaisuutta. BG: Beige- silver pigmentti poistaa keltaisuutta. REF: Raikastaa raidoitettuja hiuksia. P: Helmiäispigmentti syventää vaalean sävyä.


N: Syventää luonnollisen tumman . Sävy on kätevä myös tyveen laitettuna, pehmentämään vaikka tyvikasvun ja värjätyn värin rajaa: kuva täältä.

Värjäys ei ole pysyvä, vaan lähtee pesussa. Vaahtomainen kevytsävyte jolla piristät hiusten väriäsi. Nopea, suoravärjäävä vaahtosävyte liikekäyttöön tai asiakkaallesi kotiin.


Lumoavat värjäystulokset vain minuutin vaikutusajan jälkeen. Tuloksena kiiltävät, helposti kammattavat hiukset. Hämmästytä asiakkaasi luonnollisilla tai terävän eloisilla sävyillä. Soft Color -värituotteet nopeaan, helppoon ja tehokkaaseen värin raikastamiseen, värin korjaukseen ja värin kiillotukseen kampaamossa tai kotona.


Tämä goldwellin vaahto on mulle entuudestaan tuttu mutta epäilen ettei siitä olisi pidemmän päälle pysyvää apua mun hiuksiin. Hellävarainen, kiiltoa lisäävä, ilman ammoniakkia ja ammoniakin hajua. Kevytsävytys: nopea ja hellävarainen tapa kokea ja kokeilla hiusväriä. Värinvirkistys: värjättyjen hiusten ja raitojen . Oma väri on nykyään jotain kutosen ja seiskan väimaastossa. Harkitsin ensin 6MB välillä, joka taittaa myös lämpimiä sävyjä ruskeista hiuksista.


Päädyin silti tuohon 6A, joka myyjän mukaan on tehokkaampi taittamaan niitä ei-toivottuja . Päästä varpaisiin -blogin.

Aluksi kastelin hiukset ja pyyhekuivasin ne hyvin. Seuraavaksi laitoin vaahtoa latvoihin ja niihin kohtiin, joissa. Yritin saada aineen hiuksiin mahdollisimman tasaisesti . PR-tahoilla jo huomioitu vaihtunut hiusten värini. Sävyt 10V, 10P, 10BS ja Refresher pitävät vaaleiden hiusten sävyn kylmänä ja taittavat lämpimiä vivahteita.


Suosituimmat näistä ovatkin juuri . Villikiharan vastaus: pH 6. Voiko kyseistä sävytettä laittaa esim. HOI KAIKKI VAALEAHIUKSISET! TUNTUUKO TEISTÄKIN, ETTÄ KYLMÄNVAALEA HIUSVÄRINNE ON PARHAIMMILLAAN HETI VÄRJÄYKSEN JÄLKEEN?


ILOA EI KESTÄ KAUAA, KOSKA MUUTAMASSA PESUSSA SE JO KULAHTAA KELLERTÄVÄÄN SUUNTAAN? AURINKO ON IHANA, MUTTA SE . Vaalensin viime viikonloppuna hiukseni. Prosessi onnistui muuten oikein mainiosti, mutta hieman jäi tuota keltaisuutta kuten.


Aiheeseen goldwell soft color sävyt liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje