Clen painepesuri jälleenmyyjät

Myyntipisteitä on noin 2ja huoltopisteitä 30. Hakutoiminnolla löydät kätevästi lähimmän myynti- ja huoltopisteen. Clen on suomalainen tuotemerkki. Varustettu ammattitason pesukahvalla, metallisilla letkuliittimillä ja terässuihkuputkella.


Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan.

Vakiovarusteina viuhkasuutin, keraaminen turbosuutin, tulovesisuodatin. Reilut pidikkeet pitävät kaikki varusteet järjestyksessä. Esimerkiksi painepesureita tekee Interpump Group, joka tunnetaan maailman suurimpana teollisuusimureiden valmistajana. Solfix toimii CLEN - tuotteiden tukku- ja jälleenmyyjänä sekä huoltoliikkeenä.


CLEN painepesureiden varaosa ja tarvikemyynti. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta.

Vaativan kotikäyttäjän järeä työkalu. Kumiteräsvahvisteinen m paineletku letkukelalla. Suurin mahdollinen valovirtapesuri. Taloyhtiön autohallin painepesuri antautui ja uusi pitäisi hankkia. Saa myös ehdottaa asiantuntevia jälleenmyyjiä pirkanmaalta!


Laitilan Hydrauliikka ja Varaosa Oy on Hydroscand-tuotteiden jälleenmyyjä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat: hydrauliikkaletkut- ja liittimet paineilmaletkut, liittimet, sylinterit hydrauliputket teollisuusletkut Hydrauliikan komponentit Varastossamme on kattava valikoima hydraulimoottoreita. Yleisimmin käytössä olevia . Laadukkaat painepesurit auton ja terassikalusteiden pesuun. Valikoimassa huippupesurit Kärcheriltä ja Boschilta. Lämpöpumput ja tarvikkeet.


Kotitalous- ja ammatikäyttöön suunnitellut painepesurit , imurit, vesipumput, lakaisukoneet yms. Toimimme jälleenmyyjänä Gram kodinkoneille. Erinomainen painepesuri töihin, kotitalouksiin, mökille jne. Pesuri on kevyt liikutella ja siinä on hyvät ammattitason pesuvarusteet. IPF tekniikan maahantuomiin CLEN merkkisiin painepesurit , vesipumput ja imureiden takuuhuolto.


Takuukorjaamme CLEN tuotteet, myymme.

Asiakaspalvelumme auttaa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje