Arabianranta kirpputori

Muutamme uusiin tiloihin 3. Uusi liikeemme sijaitsee Arabian kauppakeskuksen katutasossa ( vieressä Faunatar ja Lidl ), sisäänkäynti kotisaarenkadulta. Kauppakeskus Aukioloajat Yhteystiedot Kuinka saapua Julkinen liikenne Pysäköinti. Bongaa myös Helsingin muut kirppistä! Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden itsepalvelukirpputori Helsingin Kumpulassa. Tervetuloa ostamaan ja myymään!


Vallilan Stoori on stadin siistein itsepalvelukirpputori Helsingin Vallilassa. Stoorin myyntipaikat mahdollistavat tuotteiden persoonallisen stailauksen ja Stoorin Marketplacessa selektoidut myyntililituotteet vaihtuvat sesonkien mukaan. Itsepalvelukirpputorin lisäksi Stoorissa toimii kahvila, pop-up-kauppa . Feel free to contact us in Finnish, English or Russian for any details. Dom myy siistejä ja hyvässä kunnossa olevia tuotteita laadukkaissa liiketiloissa. Talo toimii sekä avoimena pajatyyppisenä tilana asukkaille että monenlaisten harrastusryhmien ja tapahtumien tilana.


Kääntöpaikan kirppis on avoinna joka kuukauden toisena . Liity ARTOVA:n jäseneks täältä nyt! Paikallisyhdistykset Uudellamaalla. HELSINKI, ESPOO, VANTAA, MUU UUSIMAA. Ala-Malmi (ei toimintaa). Kattava listaus sadoista kirpputoreista ympäri Suomen!


Pihlajistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Betel - kirpputori , Sulkapolku Pitäjänmäki, Hki, p. Tähtiputiikki, Abrahaminkatu Hki, p. Kulutussosiologi, tulevaisuusasiantuntija ja kolmen lapsen äiti Heidi Waltarin laatimalla lapsiperheen ekohenkisellä kierroksella tehdään löytöjä pienillä kirpputoreilla ja second hand- . Helsingissä Kallio kierrättää lastenvaatteet ja -tarvikkeet, Itä-Helsingin metroalue kierrättää lastenvaatteet ja tarvikkeet, Arabianranta kierrättää lastenvaatteet ja - tarvikkeet jne. Loppuun vielä pieni FB-kirppissanakirja, jos siellä on joitakin uusia kirppistelijöitä ja kummalliset lyhenteet ovat vielä hepreaa. Tule tekemään löytöjä ja nauttimaan kahvion herkuista! Kirpputori aukeaa jälleen 3. Aalto-yliopiston Taideteollisen korkeakoulun ja alan.


Listasimme pääkaupunkiseudun parhaat kirppikset. Toukola, Vanhakaupunki ja Arabianranta. Niillä riittää tilaa kaikille. Perinteisillä HMP:n kirppareilla voi myydä eri ikäisten lasten vaatteita, leluja ja muuta käyttötavaraa sekä äitiysvaatteita yms.


Jokaiselle myyjälle on varattu myyntipöytä ja pöydän vieressä on tilaa omalle rekille. Koska tilat ovat rajalliset, emme suosittele rattaita ja muita isompia tarvikkeita . Sellaista kaupunkikulttuuria, josta on helppo olla ylpeä. Eilinen toukokuun päivä oli parasta toukokuuta, vaikka en itse ollutkaan se kaikkein energisin. Kolmas kerros on taiteilijoiden ylläpitämä, voittoa tuottamaton yhdistys, jonka pääasiallisena tarkoituksena on vuokrata jäsenistölle työtiloja ja ylläpitää galleriaa. Arabia on erittäin arvostettu brändi ja sen valmistamat astiat ovat haluttuja.


Useat merkittävät muotoilijat, kuten esimerkiksi Kaj Franck ja Oiva Toikka ovat suunnitelleet tuotteita Arabialle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje