Yläjyrsin tokmanni

Tarkka ja monipuolinen jyrsin puuntyöstöön. Jyrsimeen voidaan liittää pölynimuri, jonka ansiosta voit työskennellä pölyttömästi. Maksimi jyrsintäsyvyys: mm.


Akselin halkaisija leikkuri: Ø 6mm - Ø 8mm - Ø 1 . Ergonominen kahva maksimoi käyttömukavuuden. Yksileikkuinen kovametallinen urajyrsin. Soveltuu massiiviseen puuhun ja. Bosch-ylajyrsintera-ura-5- mm-x-13- . Bosch GSR 18-2-LI Plus Professional Musta, Vihreä, Punainen, Hopea.


Kauppa, Vaihtoehdot, Toimitusaika, Hinta, Toimitettuna. Yläjyrsin on kyllä aivan ehdoton työkalu muussakin kuin pyöreiden kaiutinupotusten teossa. Pari päivää sitten tuli Tokmanni konsernin mainos, jossa myytiin yläjyrsintä eurolla.


Onko kellään kokemuksia Einhell tai Gern merkkisistä yläjyrsimistä. Gernissä on kolmen vuoden takuu, Einhellissä kahden vuoden. Laitteet näyttävät ulkoi. Pehmustetuilla kädensijoilla varustettu yläjyrsin puun ja muovin työstöön, oksankohtien poisleikkaamiseen, urien jyrsintään, syvennysten tekemiseen sekä kaarteiden ja kirjaimien kopiointiin. Sanoo, että menettelee, mutta ei läheskään pärjää edesmenneelle Hitachille.


Halpa ja hyvä eivät taaskaan kohtaa. Toisaalta, jos sun tarvii yhdet porrasaskelmat käsitellä, niin kai siihen tuollainenkin käy. Ja Tokmannilla on varmaan myös omansa sanottavana. Tarviitko lainaksi vai haluatko oman? Laseretäisyysmittalaite . Erinomainen istuvuus ja harkitut yksityiskohdat.


Valitse tavaratalo Loading . Motonetissa ja tokmannissa näytti näitä olevan. Osta kunnollinen niin kestää, meillä on tallilla Hazet, eipä ole ollut ongelmia. Kuusikoloavaimia on monet parjannut, suosittelen Bondhus-merkkisiä. Jouduin kerran duunissa aukomaan ruuveja 5mm kuusiokolokannalla jotka oli kiinni alumiinissa, . Lisää vertailuunNäytä tuotevertailuPoista vertailusta. Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta.


Akkuiskuporakone TE-CD 18-Li-i Solo - Einhell. Tuotetta löytyy heti varastosta. Akkukäsisirkkeli TE-CS Li Solo - Einhell.


Hiomakoneet, nauhahiomakoneet ja tarvikkeet Välimuistissa 99 € - ‎varastossa Hiolit X 75x5mm, hiomanauha, kpl paketti, sopii mm. Seuraaville koneille: AEG HBSE75S, Bosch PBS7 75E.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje