Timo sarpaneva claritas hinta

Kirkasta lasia, kolme linssiä. Käsin muovattu, hiottu ja kiillotettu. TIMO SARPANEVA , LASIVEISTOS.


Lopullinen hinta (sis. ostoprovision): Ei myyty . Veistoksellisten esineiden muoto ja sisällä olevat kuviot näyttävät muuttuvan katselukulman vaihtuessa.

Esineiden valmistaminen on kaiken . Esineestä huokuu muotoiljan vahva oivallus ja lasimateriaalin perinpohjainen tuntemus. Valmistusprosessi on vaativa, ja ilmakuplat sekä . Alkuperäinen muoto, koko ja väri. Teos on sisältä musta, jossa valkoisen kehän sisällä kirkas linssi. Vuosiluku vaihtuu vuosittain.


Esineet muistuttavat maljakoita tai maljoja, mutta niitä ei ole tarkoitettu käyttöesineiksi, vaan ne ovat . Laatutavara Instagramissa.

Hakusanalla: sarpaneva, claritas löytyi seuraavat tuotteet tuotehaulla: Taidelasi, kirkas-musta- kirkas, massiivinen, signeerattu. Claritaksen korkeus on cm. Useiden materiaalien taitajalla on kirjoitettu olleen ”harvinainen kyky haltioitua ja palvoa kauneutta”. Air bubbles, layers of coloured glass and shapes are taken to their. Konkurssipesän nettihuutokauppa 749.


ALV Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa . Method of payment: Bank transfer, Cash. Delivery terms and conditions: Å. Varastotuotteille toimitusaika 1-päivää! Jaakko Liikanen, vedensininen taidelasi, sign.


Tampereen huutokauppakamarin huutokaupassa oli useimpien lasiesineiden hintataso maltillinen. Se on tällä hetkellä alihinnoiteltu. Odotan, että hinta nousisi, hän sanoo. Avomaa arvioi, että ensimmäiset . From exhibitions to biography, news to auction prices, learn about the artist and see available design for sale. HUUTOKAUPAN ESINETIEDOT JA HUUTOHINNAT.


Sarpaneva maljakko kirkas alkaen Eur 25.

TUOTTEEN HINTA , TILAAMINEN, LISÄTIEDOT JA KYSELYT PAINA TÄSTÄ!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje