Powerbank hinta

Jättimäisellä kapasiteetilla varustettu lisäakku puhaltaa kännykän kuin kännykän nollista täyteen ainakin puolisen tusinaa kertaa. Powerbank mahtuu taskuun, eli edes ole kyse mistään isosta ja kömpelöstä laitteesta. Mukana on myös lukuisia eri . Loppuuko mobiililaitteesta jatkuvasti akku?


Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzYvMy82L2h1YXdlaS1ob25vci1wb3dlci1iYW5rLWFwMDhxLWJsYWNrLXBvd2VyYmFuay1tdXN0YS0xMDAwMC1tYWgtODA0NDg2MzYuanBn.

Kestävä vara-akku tabletin tai älypu. Powerbank -varavirtalähteellä sinulla on aina virtaa laitteessasi, missä ja milloin vain. Kannettava, kompakti ja näppärä Powerbank on suunniteltu sinulle, joka olet liikkeessä ja haluat ladata älylaitteesi jopa silloin kun pistorasiaa ei ole lähettyvillä. Valikoiduissa malleissa on useampi USB-portti, joten . Varavirtalähde on yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista älypuhelimelle. Yleissopivasta varavirtalähteestä saat virtaa koska ja missä vaan.


USB (vain virta)), musta. Varastossa - 2-arkipäivän toimitus.

ASMLCBTBLKWE - Motorola Moto Mods Power Pack Powerbank - musta . Ihanteellinen vauhdikkaalle: Lataa 2. Lisää kannettavasi akun kestoa vaivattomasti! Toimitusaika-arvio: 5-työpäivää. Tämä tuote on asiakaspalautus! Testatut mobiililaitteiden varavirtalähteet eli virtapankit (engl. powerbank ). Pienkokoinen powerbank kulkee helposti mukana ja annat älylaitteillesi virtaa silloin kun haluat. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Tuotenimi, Tuotekoodi, Valmistaja, Pakkaus- koko, Hinta (alv ), Saldo. Lisää toivelistalle › Siirry toivelistalle › Lisää tuotevertailuun › Siirry tuotevertailuun (0). Katso tuotteen hinta Valitse myymälä . Free delivery and returns on eligible orders. Get best price and read about company and get contact details and address. Huawei kyllä kelpaisi itselleni myös mutta ei taida ihan tuohon hintaan lähteä kaupasta, jos en väärin muista niin gigantti taisi kaupitella huaweita 79€ hintaan joka on todella suolainen.


Travel Turisti - Kesälahti. Lähes 50€ hinta ei kuulosta mahdottomalta, jos on ensin tuskaillut muutaman huonon virtapankin kanssa. GP itse on maailman toiseksi suurin Li-ion kennojen valmistaja, joten luulisi että he laittavat oman brandin powerbankkiin vain priima-laatuisia kennoja.

SOS PowerBank is raising funds for SOS 20K - Life Saving Portable Solar Battery on Kickstarter! SOS 20K is a portable battery designed for when you need it most.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje