Pohjaventtiilin ruuvi

POHJAVENTTIILIN RUUVI M6XRST, 7 Lisää koriin. Alennus normaalihinnoista. Etu ei koske alkoholituotteita, pullopantteja, lehtiä, lahjakortteja, Finnkino-tuotteita, Veikkaus-tuotteita, tupakkatuotteita eikä osaa vene-elektroniikan tuotteista. Typ, E-nr, Beskrivning, Förpackning.


Arvioi tämä tuote ensimmäisenä.

Pohjaventtiilin ruuvi Mx 100mm. Haponkestävä ruuvi vesilukkoon. Sopii kaukosäätö- ja manuaalisiin pohjaventtiileihin MX 75. Mitat ( mm) Korkeus: Leveys: 1Pituus: 125. Hajulukon ja pohjaventtiilin välinen putki teleskooppisesti säädettävissä.


Sisältää pitkän ja lyhyen ruuvin. Tuotteessa myös tarvittavat tiivisteet.

Todennäköisesti nuo jäljet ovat tulleet silloin kun tämä ruuvi on vaihdettu ja putki on ollut irtonaisena ja viemärivettä on valunut välistä. Joka tapauksessa se oli tiputellut roskisten viereen vettä. En tiedä tuliko ruuvin läpäisykohdasta vai siitä että likavesiä ei . Myymme tunnettujen toimittajien merkkejä esim. Osta kotimaisesta verkkokaupasta. Meillä maksat turvallisesti.


Nouda ilmaiseksi myymälästämme. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Myydäänkö noita ruuvi -metalliritilä-juttuja erikseen vaikka tarjoustaloissa, auttaisiko semmoisen uuden osto? Ota vaikka vanha mukaan kauppaan että tulee samankokoinen.


Niitä saa rautakaupoistakin. Löydä Opal M6x1mm pohjaventtiilin ruuvi parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Ruuvi avautuu vastapäivään kiertämällä. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Jos altaan alla ei ole lattiakaivoa, aseta ensin vati altaan alle.


Ruuvaa pohjaventtiilin ruuvi irti.

Katso, ettei se putoa viemäriputkeen – pyöritä loppu vaikkapa sormin. Nosta venttiili ylös ja poista siitä kaikki töhnä. Usein jo tämä toimenpide riittää saamaan viemärin . Näytä kaikki vaihtoehdot.


Pyöristettynä koko paketin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje