Pensasleikkuri akkukäyttöinen

Kevytrakenteinen ja tehokas 550W pensasleikkuri soveltuu erityisesti. Akkupensasleikkurin ergonomia on tärkeää, sillä akku lisää leikkurin painoa. Testasimme suosittua mallia. Pensasleikkuri pitäisi ostaa.


Makitaa ja Ryobia, oliko noista kenelläkään mitään kokemuksia? Noiden akkuihin saisi muitakin.

Ruohonleikkurin lisäksi tarvitset varmaankin pensasleikkurin pensaiden leikkaamiseen. Valitse juuri sinun puutarhaasi sopiva pensasleikkuri – akkukäyttöinen , sähkökäyttöinen tai kenties perinteiset pensassakset. Jos valitset akkukäyttöisen leikkurin, sinun ei tarvitse huolehtia johdoista ja voit työskennellä tehokkaasti. Hanki akkukäyttöinen pensasleikkuri piha- ja puutarhatöihin. Laadukkaat akkupensasleikkurit huippumerkeiltä kuten Makita, Ryobi ja FXA.


Takakahva käännettävissä molemmille sivuille. Runkoversio ilman akkua ja laturia. V koneen voima kahdesta 18V akusta!

Sähkökäyttöinen pensasleikkuri. Tehokas moottori ja suuri vääntömomentti, 650W. Kevyt ja tasapainoitettu, akku keskeisellä paikalla. Kääntyvä takakahva ja kahvallinen etukahva joka mahdollistaa leikkuun eri kulmista sekä lisää työn tehokkuutta.


Terässä sahaustoiminto mahdollistaa kevyen sahaamisen. Suuri teränopeus paksuille oksille. Akkuvirran käyttö ei hidasta työtahtia.


Kevyissä ja hiljaisissa akkukäyttöisissä pensasleikkureissamme on tehokas akku , jonka avulla voit maksimoida työaikasi. Täältä saat hyvän alkuopastuksen sekä myös neuvoja miten päästä pensaan. AL-KO HT 18V Li pensasleikkurin timanttihiottu terä antaa hyvän leikkuujäljen.


Käyttöaika yhdellä latauksella noin minuuttia. Kauniit, muotoonleikatut pensaat ja hyvin viimeistellyt nurmikot ovat kuin karkkia silmille. Meiltä löydät laadukkaat ja tehokkaat trimmerit, pensasleikkurit , niittoleikkurit ja raivaussahat tarpeittesi mukaan. Aina varmasti edulliset Bauhaus -hinnat ja luotettavat toimitukset. Tervetuloa ostoksille, myös verkkokaupassamme!


Vertaa pensasleikkureita helposti netissä VERTAA. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, hienoin, toimivin ja paras pensasleikkuri.

Einhell Akkutrimmeri 18V 1. Akkukäyttöiset, sähkökäyttöiset ja bensiinikäyttöiset pensasleikkurit. HYUNDAI pensasleikkuri on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan pensasaitojen ja pensaiden leikkaukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje