Marimekko pannumyssy

Haluan saada etuja ja uutiskirjeitä sähköpostiini. Päällinen 1 puuvillaa, vanu 1 polyesteriä. Ostamalla tämän tuotteen säästät kiinteitä luonnonvaroja noin. Jaa: Saattaisit olla kiinnostunut myös.


Saana ja Ollin tunnelmallinen Myrskyn Jälkeen -kuosi esittää luonnossa vallitsevaa kaaosta. Lehdet, kukat ja monet muut luonnon elementit ovat järjestäyneet ruudukoksi – hallituksi kaaokseksi. Kaikki Saana ja Olli -tuotteet on valmistettu kestävästä sataprosenttisesta hamppukankaasta, joka on tuotettu Euroopassa. Periaatteessa sellainen on aika helppo tehdä itsekin, eikä tarvii edes olla käsityöihminen.


Surauttaa vaan tikkikankaasta tms. Hah, neuvoo hän, jolla ei itsellään edes . Teemyssy on myös kiva lahja teen . Marimekko Primavera mukit, kulhot ja lautaset. Täydennä kattaustasi muilla Bloomingvillen tuotteilla! Scottie Dog - pannumyssy. Finlayson Patalappu Omppu, kpl.


Marian kässäkerhossa tehdään nopeasti valmistuva ja käytännöllinen pannumyssy. Etsiskelin sopivaa pannumyssyä vuosikaupalla, mutta ilmeisesti ne eivät enää ole ”pop”, koska en niihin törmännyt. Viimeinkin sain aikaiseksi ommella oman myssyn! Kankaat sai valita oman maun mukaan ja mitatkin määritellä omalle pannulle sopiviksi. Osta tuotteet Sokos verkkokaupasta.


Kuviollinen pannumyssy oli selkeä heräteostos ihan viime metreillä kassajonossa. Se on samaa sarjaa meidän teekannun kanssa ja ajattelin sen sopivan myös lämpimäiskoriksi keittiöön. Tmmansinistä laukkua kaavailin hoitolaukuksi, jos päädymme lapsen hoitolaukkulinjalla minimiratkaisuun. Keksi joku ihan uusi tavara.


Anna sille tarkoitus ja nimi. Minä piirsin sen lyhyenä ja pitkänä mallina. Viittoja käytetään Suomessa niin harvoin. Eivät kymmenvuotiaat enää tiedä mikä pannumyssy on.


Sen voi myydä niille uutena. Myssyjä on kokoelmaan päätynyt myös ulkomailta. Kattauksen keskellä nököttävä myssy myös herätti ystäväpiirissä keskustelua ja viritti muistoja. Keittiötarvikkeet ja astiat.


Pannumyssy saapui teelastissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje