Lapetek altaat

BLANCO - altaat BLANCO on maailman johtava korkealaatuisten keittiöaltaiden, hanojen sekä jätemekanismien valmistata ja suurin komposiittialtaiden valmistaja maailmassa. Saksassa sijaitsevat omat tuotantolaitokset ovat alansa edelläkävijöitä. Ruostumaton teräs Klassisen ajaton ruostumaton teräs on yhdistettävissä jokaiseen keittiöön.


Allasmateriaali ei ruostu, se on kuumuuden ja hapon kestävä , hygieeninen sekä helppohoitoinen. Laaja valikoima erityyppisiä altaita mahdollistaa oikean ja sopivan tuotteen valinnan kaikkiin keittiöihin. Blanco SteelArt mallisto .

Altaat ovat hygienisiä, helppohoitoisia, kestävät hyvin kuumuutta ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän. Mallisto sisältää kymmenen keittiötrendien mukaan elävää värivaihtoehtoa ja . Keraamiset altaat BLANCOn kivikeraamiset altaat ovat erittäin tiivistä kiviainesta. Materiaali on lujaa ja kestää hyvin iskuja. Altaat ovat klassisen kauniita katsella ja miellyttäviä käyttää ja niiden värit ovat kirkkaita ja puhtaita.


Nopeasti kotiin toimitettuna. Altaassa on ½ pohjaventtiili sekä altaan päällä venttiilin kaukosäädin. Pohjaventtiili on avattavissa ja suljettavissa kääntämällä kaukosäädintä.


Jätemekanismien varaosat.

Varavalaisimet ja suojalasit. Silgranit- altaat altakiinn. Kuvun kiinnitystarvikkeet. Monitoiminen allas antaa nimittäin käyttäjälleen mahdollisuuden työskennellä entistä tehokkaammin.


Koska allas on keittiön käytetyin työpiste, kannattaa altaaseen panostaa. Oy Lapetek Ab on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita , hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Lapetek kuuluu Lapetek Group konserniin, jonka liikevaihto on noin miljoonaa euroa ja luottoluokitus AAA . Nykyaikaisen keittiön allas ei ole tarkoitettu ainoastaan tiskaamiseen, vaan se on myös monipuolinen ruuanvalmistuspaikka. Erilaisten leikkuulautojen, vihanneskorien, ritilöiden ja muiden tiskialtaan lisävarusteiden avulla kokkailu helpottuu ja paikat pysyvät siisteinä. Rajaa määrää haun avulla.


Tuotteita on kappaletta. Valitse tuotevaihtoehto: X. Allas on pysynyt näillä toimenpiteillä tosi hienossa . ANDANO3BLANCOANDANO 340. Kiristä kiinnikkeet ristiin alla olevan kuvan tai erillisessä ohjeessa olevan kuvan mukaisessa järjestyksessä. Näin allas kiristyy tasaisesti eikä siihen jää jännitteitä.


Altaita ei saa kiinnittää paineilma- tai sähkökäyttöisellä ruuvitaltalla. Monipuolisesta valikoimastamme löydät useiden eri valmistajien allas- ja hanamalleja sekä viimeisimmät designtuotteet. Altaiden toimittajina meillä on Lapetek, Stala, Franke ja Otsoson.

Keittiön hanatoimittajina Oras, Hansgrohe ja Tapwell. Tutustu Lapetek altaisiin Tutustu Stala altaisiin Tutustu Franke altaisiin Tutustu .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje