Joulukalenteri jäätävä seikkailu näyttelijät

Korvatunturilla on meneillään remontti ja sen järjestystä ylläpitämään aivan väärään tehtävään valittu keksijätonttu Sherlokkinen. Remontti laahaa useita kuukausia myöhässä erinäisten, jopa tahalliselta sabotaasilta vaikuttavien vastoinkäymisten takia. Koristetonttu Väinökkinen yrittää tehdä parhaansa kaiken sekasotkun . Haastattelussa näyttelijä Ville Majamaa.


Vuoden 20joulukalenteri Porokuiskaajan arvoitus saa jatkoa uudessa tarinassa Jäätävä seikkailu. Jaksot Kakkosella ja Yle. Kaikki Jäätävän seikkailun keskeiset tekijät ovat samoja kuin Porokuiskaajan arvoituksessa kaksi vuotta sitten. Puuttuu: näyttelijät Pikku Kakkonen ja Pirkka-Pekka Petelius laajaan yhteistyöhön - Yle https://yle. Tietoa ohjelmista Välimuistissa Samankaltaisia 11.


Näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius sekä Yleisradion Lasten ja nuorten toimitus ovat tehneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. TV-sarja pääosissa Rasmus Alasentie ja Ronja Alatalo. Joulukalenteri - Jäätävä seikkailu. Adventure 24-part Christmas calendar for children.


Salminen kertoo, että hänen tulkintansa pukista sai toisen legendaarisen hahmon piirteitä. Esittämäni joulupukkini on vähän kuin Don Corleone. Tekee tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä. Näyttelijät : Kreeta Salminen, Minttu Mustakallio, Ville Majamaa, Pirkka-Pekka Petelius, Vesa Vierikko Toimituskuluista 1-elokuvaa: 2.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje