Jäspi kattilan arina

Kattilatyypit ja arina materiaalit. Likkaa alla olevia kattilavalikkoja. Yläpalokattila=YP Alapalokattila=AP Käänteispalokattila=KP. Ilmavirtauskuvat arinan läpi.


Jäspi YP - Erkki Kumpulainen Aikaisemmin kesän. Nature 4 keramiikkasarja.

Arina 35x490x53 A3 A6 A40. Hyvästäkin kattilasta saadaan huono, jos asennus on tehty väärin. JÄSPI - kattilasta vaivattoman ja turvallisen lämmittäjän. Jäspi Triplex on helppokäyttöinen yhdistelmäkattila puulle, öljylle ja sähkölle. Keraaminen arina ja käänteispalotekniikka.


Mikä on paras omakotitalon lämmitysjärjestelmä? Klikkaa ja ota selvää: Kaukora Oy - Jäspi ja Jämä. Ratkaisut uudisrakentajalle ja saneeraajalle.

Palamista tehostavat tulipesään asennetut patentoidut palamisilmaohjaimet, ja optimoidun polttotekniikan ansiosta myös puhdistamisen ja huollon tarve on minimoitu. Täyttö-, puhdistus- ja huoltoluukut sijaitsevat kätevästi kattilan etupuolella. Jäspi YPV kytketään aina lataamaan energiavaraajaa. Poltin asennetaan kattilan sivulle (oikelle tai vasemmalle puolelle), jolloin kattilan eteen jää tilaa puhdistusta varten.


Lisävarusteena saatavan luukku- ja arinasarjan avulla voidaan helposti siirtyä lämmitysmuodosta toiseen. Jäspi VPK on pienikokoinen vaihtopolttokattila, jonka suuri vesitila ja tehokas käyttövesikierukka takaavat runsaan lämmön tuoton. Lisäämällä vakiovarusteena olevat arinat ja kiinteän polttoaineen varusteet saadaan Jäspi VPK:sta tehokas puukattila. Kyselisin arinoista ja niiden kestävyydestä.


Itsellä tuossa Jäspin YPV kattilassa arinat ei nykyään tunnu kestävän ees kolmee vuotta pitempään kun ensi asennettu kesti noin vuotta. Tuhkat on VARMASTI poistettu tarpeeksi usein olen siihen tän viimeisen arinan kohdalla erityistä huomiota kohdistanut. Jäspi -lämmityslaitemallistosta sopiva ratkaisu kaikille Lämmitysjärjestelmän valinta ja suunnittelu vaikuttavat keskeisesti asumisen mukavuuteen ja. Siis pitääkö poskilevyt laittaa puiden päälle vai alle ja mitä ne hyödyntävät ? Näyttävät alkuperäinen valurauta- arina ja mm.


MaasTullissa mainostettava Solu- arina olevan aika lailla saman hintaisia. Kokemusta omaavilta kysyisinkin: onko syytä. Minula oli entisessä kattilassani , Jäspin yläpalokattilassa, jo vakiona tuo soluarina.


Erittäin kestävä ja tuhkasta päätellen poltti hyvin.

Vakiotoimituksessa kattilaan kuuluu varusteet puun polttoa varten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje