Imevä höyrypuhdistin

Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja. Kärcher SV imevä höyrypuhdistin.


Kaksoissäiliö mahdollistaa työskentelyn ilman taukoja. Monipuolisesta varustevalikoimasta löytyy oikea suulake joka kohteeseen.

Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Hover over image to Zoom. Imurointi, höyryllä puhdistaminen ja lattian kuivaaminen - kaikki samalla laitteella kätevästi, vaikka samalla kertaa.


Lattiat, kaakelit, ikkunat ja peilit puhtaaksi ilman kemikaaleja. Vesisuodatin ja HEPA-suodatin takaa puhtaan poistoilman. Veden lisääminen täyttösäiliöstä ilman keskeytyksiä.


Erittäin kattava varustevalikoima.

Koneessa säilytyspaikat varusteille. Höyrymäärän säätö koneessa. Puhdistus tapahtuu ympäristöystävällisesti . Voit käyttää höyrypuhdistinta myös . Etsi jälleenmyyjiä: Tarvitsetko apua? Imuroiva höyrypuhdistin irrottaa lian, imuroi ja kuivaa samalla vedolla. Mutta käyttöönotossa tuntuu olevan kovasti vaikeuksia, en millään meinaa ym.


Voiko sillä puhdistaa seinät? Onko jotain kohdetta, jota sillä ei voi pestä? Easy Steam Vacuum on tehokas ja kestävä ammattikäyttöön suunniteltu höyrypesukone, jota voidaan käyttää joko imulla tai ilman.


Vankka rakenne ja tehokas höyrynpaine takaavat tehokkaan työskentelyn ja hyvän työn jäljen. Vettä voidaan lisätä työskentelyn aikana. Ammattitason höyryimurilla lian irrotus, imurointi ja kuivaus tapahtuvat tehokkaasti samalla kertaa.


Säiliötilavuus (l) - 5. Korkeaa hygieniatasoa edellyttävissä kohteissa ammattitason höyrypuhdistin on verrattoman tehokas ratkaisu.

Haastavissa käyttökohteissa pesuaineen käyttö höyryn lisäksi lian irrottamiseen on mahdollista. Irrota lika tehokkaasti höyryllä ja imuroi se samalla kertaa pois.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje