Eisbärchen turvakaukalopussi

Erityisesti turvakaukaloon suunniteltu lämpöpussi, jota voidaaan käyttää myös vaunukopassa ja matkarattaissa. Aukot turvakaukalon vöille. Päällinen fleeceä ja techno-kangasta, sisäpuoli fleeceä. Tuossaha tuo kysymys tuli, eli käyttökokemuksia kaipailen. Topattu (ei esim. fleece) pitäisi pussin kuitenkin olla tammivauvalle.


Pienemmässäkin mallissa on aukot 5-pistevöille ja yläreuna on kiristettävissä pussimaiseksi. Eisbärchen musta kaukalopussi. Se helpottaa pukemista ja vauvalla ei tarvitse välttämättä olla täysi ulkovaatetus pääl.


Sopii vastasyntyneestä n. Minilämpöpussi on suunniteltu erityisesti vauvan turvakaukaloon , mutta sopii mainiosti myös useimpiin matkarattaisiin joihin isot talvilämpöpussit ovat turhan suu. Meillä oli se pikkukarhunpussi ( kaukalopussi ) ja mä kyllä tykkäsin! Varsinkin jos tietää että autoilee paljon, niin se on tosi kätevä ku ei vauvalle tarvitse kuin vetää sisävaatteiden päälle kuin ehkä villahaalari, villasukat, tumput ja myssy.


Mikä lämpöpussi talvivauvalle turvakaukaloon? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Punainen Leijona: Hitti vai huti: turvakaukalon lämpöpussi punainenleijona.


Välimuistissa Samankaltaisia 1. Nyt meillä on Wallaboon kaukalopussi. Siinä on vetoketjut molemmin puolin, joten sen saa ehkä vähän kivemmin auki ja sinne on helpompi laittaa vauva. Kaksi kysymystä: - Ne joilla on ollut kaukalopussi eli pienempi jääkarhupussi, niin minkä ikäiseksi sitä on tullut käytettyä?


Kaukalopussi kevätvauvalle? Aiheeseen eisbärchen turvakaukalopussi liittyvät haut. Aivan ihana käytössä, todella kannattava ostos. Säästyy vauva ja vanhemmat pukemisrumbalta. Ja kaikenlisäksi turvakaukalon vyöt . Lämmin, tuulen ja kosteuden pitävä.


EISBÄRCHEN kaukalopussi turvakaukaloon, lämpöpussi vaunuihin. Lämpöpussi, kantoliina ja kantareppu. Kun auto lämpenee voi makuupussin kätevästi avata jolloin vauvalle ei tule kuuma. Turvakaukalolämpöpussin avulla vauvan kanssa matkustaminen on mukavampaa.


Suosittelen ehdottomasti kaukaloon eisbärchen kaukalopussia. D yks parhaista hankinnoista kevättalvella oli just tuo kaukalopussi ! Lastentarvikkeet ja lelut. Juuri pesty hajusteettomalla pesuaineella.


Nouto pohjois-vuosaaresta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje