Baby's only lämpöpussi

Vauvan lämpöpussi on loistava valinta perheelle, joka autoilee paljon ja kätevä silloin, kun vauva nukkuu päiväunia myös vaunuissa. Tämän makuupussin suurin hyöty on se, ettei vauvaa tarvitse pukea ja riisua ulkovaatteista jatkuvasti. Makuupussi toimii lämpöpussina . Baby´s Only lämpöpussi on arjenhelpottaja.


Se on helppo ja turvallinen kiinnittää turvakaukaloon tai rattaaseen, sillä useimissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten.

Lämpöpussi suojaa lastasi kun tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu. Sisälle tullessa lämpöpussi. Tuote on saatu blogiyhteistyönä PikkuVanilja verkkokaupasta.


Kun Amila syntyi, oli aurinkoinen, keväinen päivä. Sairaalassa vietimme kolme päivää ihastellen ikkunan läpi jatkuvasti kutistuvia lumikasoja, mutta annas kun oli kotiinpääsyn hetki. Tietysti silloin pyrytti koko taivaan täydeltä ja kaikki nietokset kasautuivat takaisin – korkojen kera.


Kaukalolämpöpussi helpottaa vauvan kanssa.

Mitään suurempia vahinkojakaan ei ole sattunut, eli mun ei ole tarvinnut pestä lämpöpussia , mutta sekin olisi onnistunut helposti pesukoneessa 30asteessa. Varsinkin talvivauvoille, eli pitäkäähän mielessä jos olette nyt vaikka juuri saaneet . Ilmainen toimitus yli 50€:n tilauksiin esim. Sain heiltä suositun Baby `s Only lämpöpussin testattavakseni. Valitsin meille vaaleanharmaan. Pussista on tullut meille arjen pelastus autoillessa.


Vanhemmat poikani ovat syntyneet keskellä kuuminta kesää, mutta tämän kolmannen veijarin on määrä saapua muutamaa kuukautta myöhemmin syksyn kynnyksellä. Täten tämä lämpöpussi tulee varmasti . Pussi vaikuttaa erittäin lämpimältä ja muotonsa pitävältä, myös helpolta ja mukavalta. Se asettuu autonistuimeen täydellisesti. Käytän usein autonistuinta rattaissa, koska näin on helpompi liikkua autolla tai muutoin. On ollut ihana huomata kuinka helppokäyttöinen ja . Ticket To Heaven lämpöpussi 94cm - Total eclipse Blue.


Eisbärchen lämpöpussi turvakaukaloon (hassel). Itse tykkään tuosta tähtikuosista vaikka tänne meidän kotiin se ei ole vielä. Pikku jäbän huoneen yksi seinä on tapetoitu.

Pohja on rauhallinen beige jota koristaa pienet valkoiset tähdet. Tapetin ostin Sisustus Kullanmurut . Vaunupussissa on aukot viispistevaljaille, ja se sopii kaikkiin turvakaukaloihin ja rattaisiin. Myös Autoliitto suosittelee lämpöpussin käyttöä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje