Wc lukko vanha

Tässä WC :n lukkorungossa on juuri ne oikeat mitat vanhan lukon korvaajaksi! Verkkokaupan varasto: kpl. Wc :n lukkopesä lukittuu nostamalla painike sisäpuolelta . WC- lukon tärkeimmät mitat . Lukon kätisyys voidaan helposti vaihtaa vetämällä vinotelki ulos ja kääntämäl.


Abloy CY0lukko ja Classic avainta.

WC - lukko vanhoilla mitoilla. Välioven lukko , joka voidaan haluttaessa lukita avaimella tai. Valmistettu vanhan mallin mukaan. Antiikkipatinoitua metallia. Avaimen koko pituus on mm.


Niin siis kahva itsessään on olemassa (lähti irti kun yritti avata ovea) mutta se neliön muotoinen juttu pyörii tyhjää vaan. Ja oven lukko on siis sitä tyyppiä että sen saa lukkoon sisäpuolelta kahvan kääntämällä ylöspäin. Laadukas lukko lisää turvallisuudentunnetta ja saa varkaat lannistumaan.


K- Raudan valikoimassa on runsaasti erilaisia lukkotarvikkeita lukkorungoista lukkopesiin ja riippulukoista pyörän lukkoihin.

Lisäksi markkinoille on tullut erilaisia digitaalisia lukkoja kuten Yalen älylukko. Lukkojen huoltamiseen löytyy lukkoöljyt ja . Vanha WC lukko , joka lukittuu sisäpuolelta kahva ylös nostamalla jumiutui yksi päivä. Se jouduttiin murtamaan sorkkaraudalla. Löytyykö vastaavaa lukkoa teiltä ? Mun kotiin murtaudutaan joka yö! Milloin lukko täytyy sarjoittaa?


Tarvitsenko varmuuslukkoa? Onko murtohälytin liioittelua tavallisessa kotitaloudessa? Lukot , varmuusketju, murtosuojarauta ja erilaiset nupit ja vetimet ja turvallisuus kuten kätevyyskin on taattu. Kunnon lukko takaa kotisi turvallisuuden olipa kyseessä ulko-, parvekkeen tai terassin ovi.


Wc -vääntönuppi Beslagsboden B9Ruostumaton Teräs. Lukko sopii samaan upotukseen kuin esim. Nyt tarvitsisin apua miten kuvassa näkyvän vessanoven lukon sisuskalut kasataan oikein. Oven saa nyt lukkoon vessan sisäpuolelta, mutta kahvat ovat velttoja ja riskinä jäädä lukkojen taakse jos joku osa pettää. Rajäytyskuvatkin kelpaisi jos vanhan saisi vielä herkistettyä toimintakuntoon.


Vaihtolukkopaketti asennettuna vanhan lukon tilalle 300€ kpl. Sisältää matkakulut Helsingin alueella. Ulko ja sisäpuolen avainpesät pihaoviin.

Kotiavaimelle sarjoitettuna ja asennettuna. WC lukkojen vaihtolukot nopeasti asennettuna Helsinki, Espoo, Vantaalla. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi.


Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Jostain lukkoliikkeestä saattaa löytyä uusia vanhanmallisia wc -oven lukkorunkojakin, niitä missä kahva nostetaan sisäpuolelta lukitessa ylös. WC -vääntönuppi Smedbo B210A antiikkimessinki Tilaa Smedbo-tuotteita yli 2eurolla, saat- lisäalennuksen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje