Uunin tiiviste upo

Upo 50cm perheliesien, turvaliesien ja vakioliesien luukun ja rungon välinen tiiviste. Kiinnittyy uunin runkoon metallikoukuilla. Alkuperäinen UPO -varaosa.


Tarkista sopivuus tarkemmasta näkymästä. Upo ja Cylinda uunin oven sisäpuolen lasin tiiviste. Sopii moniin 60cm uuneihin.


Tiiviste uunin luukun sisimmän lasin reunaan (luukun rungon ja itse lasin väliin). Uunin luukun tiivisteet mm. Valtava valikoima tiivistelistoja muita tarvikkeita Upo liesiin ja uuniin. Tilaa helposti verkkokaupastamme. A921-A50A A207A50A FI Perheliesi A905A50A FI Perheliesi G A201A5DA FI Turvaliesi A209A55A FI Vakioliesi A007A5AA FI.


Loistoliesi 60S, 60A, 60SK. Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös. Kampanjatuote, UPO uunin luukun saranat . Omistan Rosenlew (Electrolux) RMI 5lieden ja tämän lieden uunissa on sellainen vika, että siinä ei ole riittävää höyrynpoistoa.


Vanha uunini oli upon joku 10v vanha malli, eikä sen kanssa ollut mitään ongelmaa. Tiiviste pysyy siis kiinni kulmista, vaikka alaosan leikkaa pois. Maahantuomme sekä myymme kodinkoneiden varaosia Euroopassa. Meillä on yli vuoden kokemus kodinkoneiden huolto- ja varaosatiedusteluista.


Toimimme tukkukauppana alan ammattilaisille sekä verkkokauppamme kautta myös yksityisille kerta-asiakkaille. Kiinnostuneita yrityksiä (useampi tilaus vuodessa) . Jos uunia ei puhdisteta säännöllisesti, sen pinta saattaa vaurioitua, mikä voi johtaa laitteen käyttöiän lyhentymiseen ja vaaratilanteisiin. Puhdista uuni säännöllisesti ja poista ruuantähteet.


Keraamisella keittotasolla. Teknisesti kunnossa oleva lattiaiesi. UPO -kodinkoneet ovat jo vuosikymmeniä pitäneet paikkansa kodinkonemarkkinoiden huipulla. Kodinkoneita on valmistettu ja suunniteltu suomalaisiin koteihin jo yli vuoden kokemuksella.


UPO tietää, mitä suomalaiset kodinkoneiltaan toivovat. UPO onkin tutkitusti yksi Suomen myydyimmistä, tunnetuimmista ja . Ohjeen mukaan puhdistimme ja kuumensimme uunin 2C puoleksi tunniksi. Palstalla lienee runsaasti Upo -lieden omistajia, kertokaa onko näin.


Upo lieden uunin luukku on ruvennut jostain syystä vuotamaan. Luukku on vähän vääntynyt, mutta ilmeisesti puutteellisesta koulutuksestani johtuen en oikein tajua, miten tuota saa käytännössä säädettyä. Luukku ilmeisesti lähtee irti ne saranan pikkulipareet kääntämällä ja kampeamalla, mutta eipä tuota .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje