Talonpoikaiskaappi tori

Harvinainen yksilö,jossa näkyy aika,käyttö,vanha käsittelemätönpuu! Tutustu alueen Tori -kauppoihin: Pörhön Autoliike - Oulun Vaihtoautokeskus. Kaunis wanha sininen talonpoikaiskaappi.


Kuljetuspalvelu koko suomeen sovittaessa. Sisustus ja huonekalut, 1. Katso muut kohteemme klikkaamalla myyjätunnusta. KAUPPAValkea talonpoikaiskaappi. Vanha talonpoikaiskaappi alkaen Eur 80.


Myydään vanha talonpoikaiskaappi alkaen €. Antiikiksi katsotaan vanha esine, joka on alkuperäisessä kunnossaan, esim. Mutta jos huonekalu on kunnoste. Jos kukaan sukulainen ei sitä sohvaa halua, miten olisi Tori tai Huuto?


Jos et halua siitä rahaa, kierrätyskeskus? Mites alan oppilaitokset? Tuhat- Torin yhteystiedot : Jari Vallas P. Käytetyn tavaran tori lisäsi uutta kuvaa. Vanhoja puutuoleja, talonpoikais kaappi , vanha naulakko, vanhoja ikkunoita, vanha pieni kirjoituspöytä.


Itse tässä juuri sohvalla istuessani tuijotan yhtä pitkäaikaista sisustusunelmaani: nimittäin vanhaa ja jykevää talonpoikaiskaappia ! En voi oikein vielä edes uskoa, että siinä se nyt on. Tämä vuosien haaveiluni kohde löytyi tori. Ilmoita ilmaiseksi Torissa. Tunnelmallisen ja eri tyylejä tyylikkäästi edustavan olohuoneen moderni divaanisohva on Iskusta ja rustiikkinen ikkunapeili sen yläpuolella tori.


Sohvapöydän rungon teki Jouko Nieminen ja kannen. Valkoiseksi käsitelty talonpoikaiskaappi on perintökaluste. Takka on Brunnerin mallistoa. Syyskuussa pidimme täällä juhlat. Kun kannoimme sisään talonpoikaiskaapin , laitoimme matot lattialle ja sytytimme tulen uuniin, tunnelma oli hienompi kuin olisin osannut odottaa.


Paistoin leivinuunissa reikäleipiä ja tarjosin vieraillemme hernesoppaa pannukakkujen kera. Kaikkiaan ihmisiä tuli yli sata.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje