Polaria peilikaappi vpk 550

Peilikaappi on valmistettu helppohoitoises. Valaisinpeilikaapin 2-puoleiset peiliovet ovat laadukasta float-lasia. VPK5on kokonsa puolesta lähellä VPK -S 5mallia. Myös LED-valoputkella olevana mallina.


Perinteinen valaisinpeilikaappi runsaalla säilytystilalla.

Materiaali erinomaisesti kosteutta kestävää jauhemaalattua terästä, joten se soveltuu hyvin kosteaan tilaan. Kaapissa on myös roiskevedenkestävä IP34-luokitus sekä vikavirtasuojaus. Kaksipuoleiset peiliovet ja irtohyllyt.


Valonsuoja VPK 5valaisinpeilikaappiin. Yksikanta loistelamppu W. Polaria PK-S 5peilikaappi. Elektroninen liitäntälaite.

Kotimainen valaisinpeilikaappi kestävällä ja energiaa säästävällä led- valoputkella. Jauhamaalattu teräs kestää erinomaisesti roiskevettä. Saatavana kaksi mallia, kaapissa pistorasia vasemmalla tai oikealla puolella. Lisää Tuotetietokansioon.


Käyttämätön vessan peilikaappi. Pistorasia kaapin sisällä, vasemmassa tai oikeassa reunassa. LED-valoputken hyötyjä ovat pitkä käyttöikä, välitön valon syttyminen ja korkea tehokerroin.


Sähköliitäntä vapaasti valaisinosan alueella takana. Vikavirtasuojauksella (VVS) tai ilman. Kaikkien peilikaappien 2- puoleiset peiliovet ovat laadukasta float-lasia. Sähköasennuksen helpottamiseksi valaisimien rakenteessa on vapaa tila takana koko valaisimen alueella.


Kaappeja kolmea eri mallia: DUALL, VPK ja VPK -S. Duall-mallien erikoisuus on kaapin sivulla olevat valaisimet. Malleja saa myös mustana. W loistevalo, kiinteä hylly ja irtohyllyä.


Näytä kaikki vaihtoehdot.

Vertaa hintoja ja tilaa heti. LÄ KOSKETA SÄHKÖLAITETTA OLLESSASI MÄRKÄ! Hoito-ohje koskee malleja VPK 5, VPK 06 VPK 70 VPK 07 VPK 08 VPK 0ja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje