Pip studio nettikauppa

Eri mallistoissa näkyy kuitenkin yhtenäinen kädenjälki ja PIP Studion uniikki tyyli. Inspiraatio PIP-tuotteiden luomiseen perustuu Anken kirjoittamiin . Kivijalkamyymälä avoinna. Välimuistissa Lisää ostoskoriin.


Ilmainen toimitus ja palautus.

Tervetuloa ostoksille Zalandoon! Saanko esitellä teille uuden nettikauppaihastukseni: PIP Studio. Kiitos Jennin, löysin näille ihanille sivuille ja samalla muistui taas mieleeni, mitä minä. Haulla ” pip - studio ” ei löytynyt tuotteita. Hakuohjeet: Varmista että kaikki sanat … Siirry kotisivulle.


Astioista, kattaustarvikkeista, kylpyhuonetuotteista ja paperitavaroista löytyy upeita kukkakuosej. PIP STUDION Spring to Life sarjan kaunis ja käytännöllinen syntymäpäiväkalenteri, johon saat lisättyä kaikki tärkeät merkkipäivät. Ei sisällä vuosimerkintöjä, joten voi käyttää vuodesta toiseen.

Sopii myös vaikka häiden suunnitteluun, merkitse kalenteriin. Pip Studion tuotteille on tyypillistä kauniit värit ja kuvioinnit. PIP STUDION Floral sarjan samppanjalasi on kauniisti muotoiltu ja sitä koristaa herkkä kuviointi sekä kullanvärinen reunus. Lasin vetoisuus on 2ml. Upea lahja hääparille tai päivänsankarille!


Jos saa tilauksen tehtyä yhdessä jonkun tutun kanssa, niin saa deelattua postikuluja, jotka tässä minun tilauksessa olivat 190. Aika paljon siis kippokohtaisesti. Voi, kun mulla olisi kunnon kamera! Tuotteet olivat todella . Tää on nyt tämmöstä instarammia. Uniikkeja löytöjä,sisustus- ja lahjatavaroita on myös täällä.


Makeannälkään löydät erilaisia herkkuja. Voit tilata tuotteita tästä: tilaa. Lisätietoja saat soittamalla tai laittamalla sähköpostia.


Aukioloajat: Puoti on auki vain sovitusti talvikaudella! Nettikauppa toimii normaalisti! Bellapuoti-verkkokaupassa on ylivertainen valikoima asusteita, käsitöitä sekä sisustus-, kosmetiikka- ja herkkutuotteita.

Ja kotikin on muutoin tosi modernisti sisustettu, mutta tyttären huoneessa on Pipin vaaleanpunainen tapetti. Eikä ollut edes kovin kallista tapetiksi , ihan keskihintaista. Stockalla, jostain ulkomaisesta nettikaupasta saisi varmaa . Kauniita ja ihania esineitä pullollaan, joita ei edes ymmärrä tarvitsevansa, ennen kuin omistaa sellaisen. Kirous on se houkutus jäädä käsi hiiren päälle…ja huomaatkin, “OHO, tilasinko MINÄ nuo kaikki?


No minähän jäin aivan Zalando koukkuun! Verkkokaupan tuotevalikoimaan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje