Nukkasihdin puhdistus

Nukkasihti tulisi tyhjentää ja puhdistaa välillä. Luukun saa auki esimerkiksi ruuvimeisselin kärjellä. Meillä LG:n koneessa nukkasihdin luukku avataan ensin kolikolla vääntämällä ja sitten käännetään itse sihti irti koneesta. Eipä siellä yleensä mitään ole, lieneekö kuivausrummulla osuutta asiaan.


Vaatteiden nukka jää sinne kuivuriin eikä irtoa pesukoneessa. Päätimme puhdistaa kuivausrumpumme. Rosenlewin pyykinpesukoneen omistajat! Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. KZan3pmkc Samankaltaisia 3. Tulovesisuodattimien puhdistus.


Poistovesipumpun nukkasihdin puhdistus. Huuhteluaineputken tulpan puhdistus. Pesuainelokeron puhdistus. Kalkin poistaminen koneesta. LUKU 7: OHJEITA TAHRANPOISTOON.


JÄÄNNÖSVEDEN TYHJENTÄMINEN. Pyykin mukaan joutuneet esineet, kuten napit, kolikot, hakaneulat tms. Tarkista ja puhdista sihti ainakin pari kolme kertaa vuodessa. NUKKASIHDIN PUHDISTAMINEN.


Jos pesukone on sijoitettu pakkaselle alttiiseen tilaan, jäännösvesi on . Kone on päältä täytettävä. Takana ei ole mitään avattavaa juttua. Ainut missä voisi olla on poistovesiletkun juuressa joku levy joka on ruuveilla kiinni. Voiko olla muka se, pitääkö muka ruuveja availla? Kuivausrummun nukkasihdin puhdistus.


Kun nukkasihdin tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, kuivausohjelman kesto lyhenee, ja näin myös kuivausrummun . Tiesitkö, että joka kerta kuivausrummun käytön jälkeen tulisi myös kuivausrummun nukkasihti tyhjentää. Tarkista, miten nukkasihdin ja pesuainekotelot voi puhdistaa. Jos koneessasi on nukkasihti , se pitää voida avata ja puhdistaa ilman työkaluja. Vian sattuessa sekä puhdistuksen ja huollon aikana pesukone täytyy tehdä jännitteettömäksi. Puhdista poistopumppu ja nukkasihti.


Yleensä kannattaa puhdistaa ainakin poistoputki ja erillinen nukkasihti , jos koneessa on sellainen. Kumiin muhimaan jäävä kosteus saattaa alkaa . Ohjeet - Lähetä palautetta Peda. Tämän sivun lisenssi Peda.


Suosittelemme nukkasihdin puhdistamista 5–kertaa vuodessa, tai kun virheviesti 5E ilmestyy näkyviin. Jos nukkasihtiin kerääntyy sinne kuulumattomia aineita, pesuteho laskee. HUOMIO: Varmista ennen nukkasihdin puhdistamista, että pesukone on irrotettu pistorasiasta.


Meillä on uudehdo pesukone ja nyt jäin ihmettelemään miten nukkasihdin kotelon saa auki. Etsin käyttöohjeen eikä koneen osissa edes ole nukkasihtiä! Se lattianrajassa oleva luukku onkin joku huoltoluukku. Ei kai tarvitse säännöllisesti avata ja puhdistaa ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje