Kivi tuikku värit

Värikäs ja paksu lasikerros korostaa kauniisti tulen hehkua. Tässä on virallinen väri taulukko, tähän on lisätty nyt Kamppanjavärit ja yritysmyyntiin tulleet tiedot. Tosin mielestäni kamppanjavärinä on ollut muitakin tuotteita, kun vaaleanvihreä kivituikku ja yritysmyynnissä on tosiaan Suomi 1- vuotisjuhlan kunniaksi ollut Ultramariinin sininen, jonka on myös saanut . Harvinaiset värit kiinnostavat myös keräilijöitä.


Iittalan myymälästä ja krt vuodessa myydään tuikkuja hintaan euroa kpl, värit , joista luovutaan. Tunnetko ketään, joka niistä tykkää ?

Mä tykkään yliyli paljon kivi - tuikuista , mulla on vaan niitä törkeen paljon. Eri vihreän sävyisiä löysin netistä useita. Omassani on pohjassa Marimekko-tekstin lisäksi numero 3 mutten löytänyt mistään tietoa, onko se värin koodi vai joku muu numero? Isompi Iittala Marimekko KIVI TUIKKU.


Iittala KIVI tuikku mm merensininen, . Valitse Väri jotta näet saatavuuden. Kivi tuikku , vaan mikä väri ? Onko tämä kaksi samaa tarkoittavaa:Iittalan kivi - tuikku ,Marimekko kivi - tuikku ?

Vai onko noilla jotain eroa? Mistä saisin halvimmalla punaisia kivituikkuja,ja onko . Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Sen värivaihtoehdot on sovitettu molempien yritysten tuotteiden väriskaalaan. Aihe vapaa Välimuistissa Samankaltaisia 2. Iittala ja Arabia -kynttilälyhdyissä voit polttaa joko ns.


Iittala on luonut erikoiskokoelman juhlistaakseen 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Tätä kokoelmaa teemoittaa ultramariinin sininen sävy. Syvä, sinisyyttä hehkuva väri on tehty erityisellä lasitereseptillä Iittalan lasitehtaalla Suomessa. Nouto Espoon Saunalahdesta.


Katso myös muut myynnissä olevat tuikkuni. Kaikissa pohjassa Marimekko. Useimmissa Iittalan tarra tallella, erikseen maininta jos se puuttuu. Muottinumerosta maininta jos se löytyy. Osa sen verran epäselviä että piti arvata.


Tämä järkeily saa minut yleensä aisoihin. Kolmekymmentäkuusi vuosien saatossa valmistettua väriä , sekä kahdeksan vaihtoväristä , kaikki harmaa-kirkkaita.

Taisin saada ensimmäisen aikoinaan kälyltä joululahjaksi, olisikohan ollut 12vuotta sitten, . Lasit puristettiin Nuutajärven lasitehtaalla, ja heleät värit tuotettiin silkkipainannalla. Marimekon design-laseista maksetaan jopa yllättävän paljon : Huuto. Klassinen kynttilälyhty mm Iittalalta jota on saatavana useissa eri väreissä. Massiivinen lasi yhdessä lyhtyjen värin kanssa antaa fantastisen hehkun.


Lyhtyjen valmistusprosessit eroavat toisistaan. Osa lyhdyistä on käsintehtyjä ja toiset osin .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje