Honor 8 käyttöohje suomeksi pdf

Lataa PDF - käyttöohje tästä Voit lukea käyttöohjetta Adobe Reader -ohjelmalla (avautuu uuteen ikkunaan). Tarvitsetko lisää apua tai vinkkejä? Honor-8_K CA4ytt C B6opas_Suomi. Lite käyttöohjetta suomeksi. Puhelimen käynnistäminen ja sammuttaminen.


Varmuuskopiointi- sovelluksen käyttäminen datan siirtämiseen. Honor - -lite-K CA4ytt C B6opas. Datan siirtäminen puhelimen ja tietokoneen välillä. Ensimmäinen käyttökerta ja alkutoimet. Jos puhelin ei vastaa, kun virtapainiketta painetaan, se tarkoittaa , että akku on tyhjä.


SOITA MEILLE Kieli: Palvelemme suomeksi. Apua sähköpostin ja internetin käyttöön sekä muihin asetuksiin laitteessa. Suomen kieli löytyy suomeksi nimellä ” Suomi ”. Saat vaihdettua kieltä pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin. Aiheeseen honor käyttöohje suomeksi pdf liittyvät haut.


Omaksi harmikseni myöskään ruusukullan väristä honor ei saatu Pohjolaan saakka. EMUI on mielestäni kaunis sekoitus androidia ja IOSia, joka kuitenkin jättää androidin . Määritä mobiilidatayhteyden oletus-SIM-kortti. Oletus-SIM-kortin asettaminen. Internet-yhteyden muodostaminen.


Tietojen tuonti vanhasta puhelimestasi. Näytön lukitseminen ja avaaminen. Ilmoituspaneeli ja tilapalkki. Englannin kielisen olen löytänyt, mutta kun haluaa lueskella pikkuhiljaa, oppii. Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta?


Huawei Älypuhelin käyttöopas. Klicka på denna länk för att se manualen i Adobe Reader (ett nytt fönster kommer att öppnas). Want to know before you buy?


Viewing the battery status. Enabling or disabling a SIM card. Selecting the default mobile data SIM. Setting the default SIM card. Swipe down from the status bar to open the notification panel.


Touch to turn on mobile data. Turn on Wi -Fi and connect to a Wi-Fi network. Käyttöohjeet Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen laitteesi käyttöä. Varsinainen laite voi poiketa kuvasta.


Do not use this apparatus near water. Clean only with dry cloth. Tässä tilanteessa muistilla tarkoitetaan keskusmuistia eli käyttömuistia , mikä on eri asia kuin massamuisti (=tallennustila).


Muisti on tyypiltään luku- ja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje