Taiga korut

Suojelusenkeli, Lapin linnut, Shamaanirumpu, Revontulet, Tunturi, Komsiopallo ja ainutlaatuiset eläin-aiheiset korut ovat tuttuja monille Lapin luonnon ja kulttuurin ystäville. Yritys toimii Korut -toimialalla. Kimallus-sormus ct Valkokulta.


Our jewellery range is strongly inspired by nature and culture of Lapland. Guardian Angel, Lapland nature – Birds, Shaman drum, .

Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Rovaniemi. Download the executives list. Taiga korun hirvi riipus. Meillä on maan kattavin kihla- ja vihkisormusmallisto. Materiaaleina kultaa, paltinaa, palladiumia, hopeaa, titaniumia tai terästä valintasi mukaan.


Hopeakoruissa käytetään vain kotimaisia kiviä. Tämä on mielestäni maanläheisin korusarja. Korujen aiheet on ammennettu luonnosta.

Näissä koruissa on ajatusta - usein myös huumoria. Kuurassa ”jääkiteet” ovat saaneet pohjoisen syksyn ja talven heleät sävyt. Korussa kiteytyy Lapin kuulas kauneus. Suomalaiset korut ovat suosittuja niin Suomessa kuin maailmallakin, ja niille ominaista ovat ajattomat designit ja korkea laatu. Design korvakorut FAIRY -oval.


Korvakorut - smoke lumpeenkukka. Perinteisen korujen ja kellojen myynnin ohessa Maskullassa saa koruihin kaiverrukset. Kellot voi jättää korjaukseen ja paristot vaihdetaan odottaessa.


Vanha perintökoru tai kello voidaan korjata ja huoltaa käytettäväksi ja kantajalleen sopivaksi. Helmet hoidetaan ja rikkoontunut helminauha punotaan uutta vastaavaksi. Alan uranuurtajat, Kalevala Koru , Kaunis Koru ja Lapponia Jewelry suunnittelijoineen ovat ruokkineet monipuolisesti suomalaista korukulttuuria . Company activity information, contact details and other key information for TAIGA KORU OY from Rovaniemi, Finland. Jewellery Exhibition in Pikisaari.


Kultaseppä Matti Kärsämä. Työskentelyn aikana syntyi paljon. Avainsanat korut, suomalaiset korut, intialaiset korut, skenaariot, konseptisuunnittelu.


Sampo on etenkin taimenen, kirjolohen, harjuksen ja ahvenen pyyntiin tarkoitettu viehe.

Lipaksi erittäin pitkäheittoinen. Toimii jo hitaassa vedossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje