Paistettu nuudeli

Nuudelia ml öljyä 3g broileri- tai porsassuikaleita g Spice Up! Valkosipulitahnaa g Spice Up! Inkivääritahnaa 1g kevätsipulia tai purjoa pilkottuna 2g valko- tai kiinankaalia suikaloituna 1g porkkanaa suikaloituna rkl tummaa sokeria rkl soijakastiketta rkll limetinmehua rkl Spice . Rapeiden nuudeleiden salaisuus on paistaa ne todella kuumalla pannulla.


Maku-lehden tekemän kyselyn mukaan Pad Thai on monen mielestä paras thairuoka.

Jos paistetun nuudelin maut on saatu kohdilleen, onkin se todella, todella hyvää. Kokeile katkarapujen tilalla marinoitua tofua. Miten tehdään sellaisia paistettuja nuudeleita jotka ovat mausteisia ja sen vuoksi myös tummia. Mukana on kanaa ja kasviksiakin. Thaimaassa saa sellaisia ihania.


Toinen hyvä on sellainen paistettu riisi jossa on mukana kananmunaa. Ole yrittänyt tehdä kaikenlaisia thaimaalaisia ruokia mutten ole vieälä . Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan liha- tai kasvisliemessä.

Kuumenna öljy teflonpannulla. Kaada nuudelit pannulle ja paista niitä keskilämmöllä pari minuuttia koko ajan sekoitellen. Varo, etteivät ne pala pohjaan! Riittää lisukkeeksi neljälle tai pääruuaksi kahdelle.


Pad thai on thaimaalainen riisinuudeliruoka. Täydellinen pad thai valmistuu hetkessä muun muassa broilerista, tofusta, iduista ja muista vihanneksista. Pad Thai valmistuu broilerin sijaan myös katka- tai jättikatkaravuista.


Harjoittelimme viime viikolla thaimaalaisten paistettujen nuudelien syöntiä. Reseptiin katsoin mallia Olivia-lehdestä ja lopputulos oli oikein maukas. Samaan mössöiseen lopputulokseen tulet . Ehdoton lempparini indonesialaisesta keittiöstä on Mie (tai Mee) Goreng, eli paistetut nuudelit.


Loman jälkeen ensimmäinen ruoka, jota kokkasin, olikin sitten indoikävissäni kyseinen sapuska. Eihän se samalta maistunut, kuin hiostavan kuumassa Jakartassa ravintolakärrystä ostettuna, mutta varsin hyvää . Tarjolla on paljon reseptejä, vinkkejä ja inspiraatiota. Liota nuudeleita minuuttia kylmässä vedessä.


Sekoita kalakastike, palmusokeri ja tamarinditahna keskenään pienessä kulhossa ja siirrä syrjään.

Nuudeliruoat ovat maukkaita, nopeatekoisia ja todella helposti muunneltavissa olevia ruokia, joita ainakin itselläni tulee syötyä suhteellisen useasti. Paistettu nuudeli broilerilla. Ehkä on siis aika postata tänne blogiinkin jokunen näistä resepteistä.


Tämä thaityyppinen nuudeliresepti ei ole mikään aito . Avaa nuudelipaketti ja laita nuudelit pannuun. Pannun kuumetessa vesi imeytyy nuudeleihin, joten lisää sitä aika ajoin. Kääntele lastalla nuudelipaakkua aika ajoin. Kun kerran wokkipannu on, niin wokataan sitten. Tämä on näistä wokkiruoista oma suosikkini, tällä kertaa kanaversiona.


Tässä voi ihan yhtä hyvin käyttää katkarapuja tai vaikkapa tofua kanan sijaan. Voit myös laittaa erinäisen sekoituksen näistä, sillä tämä . Arkipelastus: paistettu nuudeli katkaravuilla. Kuinka monta kertaa tuleekaan vastaan se tilanne, että jääkaappi on tyhjä ja ruokaa pitäisi tehdä. Hätiin tulee silloin kuivakaappi ja pakastin.


Niin ja ne erilaiset mausteet, jotka jääkaapista harvoin pääsevät loppumaan. Ne, jotka majailevat oven pienissä . DIY kiinalainen take away-ateria.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje