Myydään tormek tahko

Hiontakulma säädetään ohjaimilla, hionnassa poistuu vain pieni määrä terästä. Menetelmä on erittäin nopea. Lisäksi terät kestävät pidempään.


Viimeistelyhionta ja kiillotus tehdään nahkalaikalla. Tahko , Työkalut, tikkaat ja laitteet, Rakennustarvikkeet ja työkalut, Ilmajoki, Tori.

Rakennustarvikkeet ja työkalut. Tormek HTK-70 kotipaketti. Moni tahkon ostaja on päätynyt teroittamaan naapureidensakin keittiöveitsiä.


Pienempi, jonka kivi on halkaisijaltaan 200mm, soveltuu hyvin satunnaisempaan kotikäyttöön. Voit hioa nyt kaikki terät tarkkuudella, joka ei ollut ennen mahdollista – ja sitä paitsi paljon entistä helpommin ja nopeammin. Saat lisäksi hiotuksi työkaluihisi itse haluamasi muodon.


TUOTE POISTUNUT VALIKOIMASTA.

Korvaava TORMEK T-TÄSTÄ. Huippumalli työkalujen hiontaan käsityöläisille, vaativaan tee-se-itse-käyttöön ja kouluihin sekä ammattimaiseen teroitukseen. Ainutlaatuinen aluminioksidikivi ja laaja lisävarustevalikoima . Rahtivapaat toimitukset Suomessa.


Koskee verkkokauppatilauksia arvoltaan yli 300€. Joissain tuotteissa on aina toimitusmaksu mm. Myydään tahko alkaen Eur 30.


Ilmoitusten jättäminen ja lukeminen on ilmaista eikä edellytä rekisteröitymistä. Sitä isompaa TORMEKia saa kopiona liki puolta halvemmalla. Kopiota myi myös K-Rauta jossain välissä. Ei ole tiedossani onko tahkon kivi huonompi tai parempi kuin TORMEKissa. TORMEKia myydään myös SCHEPPAHina, olen nähnyt myös muun merkkisinä, ellei ne sitten ole olleet tuota halpaversiota.


Aiheeseen myydään tormek tahko liittyvät haut. Useita vaihtoehtoja Siirry tuotesivulle. Sorvisopin valikoimassa on koneet kuiva- ja märkähiontaan ja niihin ohjaimet.


Teroitukseen monipuoliset teroitusohjaimet, joilla saadaan hiomaviiste teräväksi nopeasti, viimeistely hiomakivillä ja huopalaikalla.

Hiomakiven karkeus SG 2jonka muokkaajalla saa noin 400. Ohelmassa on kaksi tahko versiota. T-on kevyempi versio muovikuorella ja T-on jykevämpi versio metallirungolla. Järjestelmään on saatavana erittäin kattava valikoima hiontaohjaimia, joten lähes kaikkien terällä varustetun työkalun teroitus on mahdollista. Myös muita lisävarusteita ja varaosia on saatavana.


Valmistajan tuotenumero, TS-740. Muuta, Kone, tarvikkeet ja ohjaimet myydään erikseen. Pakkauksen paino, 4kg . Puuttuu: myydään Talttojen teroituskurssi - Pirkanmaan Puunsorvaajat ry. TTK- kurssin esittely ja ennakkoilmoittautuminen.


Kurssi kokoontuu kahtena päivänä. Se on pohjana talttojen ja . Kiruna tahkot soveltuvat veitsien, talttojen, höylänterien, jääkairojen, kirveiden ym. Malleissa on sekä kuiva- että märkähioma osiot.


Basic mallit toimitetaan perushiomakivilla ja professional mallit sisältävät Alu hiomakiven, joka on . Oikeaoppisuudesta tietämättä, ainakin vesitahkolla syntyy mittatarkkoja kulmia ja se mitä puukkoseppien pajoja olen nähnyt, tahko on perusvaruste.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje